Російських туристів, які прямують на Крим, у Мелітополі чекатиме сюрприз

Переглядів: 2568

17 липня 2023 12:37

Російських туристів, які прямують на Крим, у Мелітополі чекатиме сюрприз  фото
В ночі пересуватися Мелітополем неможливо, туристам десь доведеться перечекати

Через "надзвичайну подію", яка трапилась сьогодні на Кримському мосту, рух ним припинено, тож російським туристами пропонують альтернативний шлях через материкову Україну. Але тут їх чекають сюрпризи, один з них у Мелітополі. 

Наразі російські медіа та Тг-канали заспокоюють росіян, які вирушили на Крим і пропонують їм скористатися сухопутним маршрутом (на фото). До речі, таке враження, що ворог готувався до НП на Кримському мосту, бо активно ремонтував дорогу на деяких ділянках і рекламував цей альтернативний шлях. Також зазначається, що пункти пропуску Армянськ, Джанкой, Перекоп "працюють у штатному режимі". 

При цьому між Кримом та Херсонською областю вже утворились корки. На відео, що потрапили до мережі, видно, що на дорозі зібралось дуже багато приватних машин. А треба враховувати, що наразі в регіоні дуже спекотна погода, тож таке очікування на проїзд може бути небезпечним, особливо для літніх людей та дітей. 

Окупаційна влада Херсонської та Запорізької областей (частин територій, що перебувають під контролем ворога) запевняє туристів, що все під контролем. Але як показує практика, фейкові керівники більше дбають не про людей, а про свій рейтинг, тож не варто очікувати реальної допомоги. А от перешкоди росіянам гарантовані. Наприклад, комендантська година, яка діє в Мелітополі та в сусідніх населедних пунктах за наказом гауляйтера Євгена Балицького. Тобто з 22:30 до 5:00 люди будуть змушені знову таки стояти десь при дорозі, якщо пощастить, то на спеціальних майданчиках. Сподіваємось, що ця подорож до тимчасово російського Криму запам'ятається російським туристам назажди і вони заберуться геть з півострова і не повернуться. 




Схожі новини: