В комунальній сфері Приазовського повна біда - місцеві мешканці відкрили очі

Переглядів: 471

17 липня 2023 09:01

В комунальній сфері Приазовського повна біда - місцеві мешканці відкрили очі фото
Мешканці селища Приазовське незадоволені окупаційною владою

Поки окупаційна влада розповідає через власні ЗМІ про успіхи й здобутки, а також підготовку до виборів, мешканці Приазовського розповідають протилежне - у місті є проблема з вивезенням сміття, зависокі тарифи на комуналку, а посадовці просто не вміють розмовляти з людьми. 

"Загарбники планують провести єдиний день голосування. А гучні заяви про "соціальні ініціативи" і "турботу про людей" - традиційні ритуали перед виборами, - пишуть у Приазовській селищній раді (йдеться про легітимну владу - авт.). - У тимчасово окупованій Приазовській громаді майбутні кандидати також розвели бурхливу діяльність. Проте "ідеальні" новинні стрічки псують неідеальні коментарі. Люди, які живуть на тимчасово окупованій території, описують реальний стан справ. Насамперед жителів Приазовської громади обурює незадовільне надання комунальних послуг за завищеними тарифами. Сміття і каналізація смердять тижнями". 

В якості прикладу наводяться скріни повідомлень від місцевих мешканців, які зазначають, що на проблеми окупаційні посадовці системно закривають очі. 

"Вже два місяці сміття вивозять з перебоями, з каналізацією та дірявими сміттєвими баками ситуація не краща. Це питання вже піднімалось, аде ніхто нічого не зробив і факти не перевірив, - пишут місцеві мешканці і зазначають, що проблеми мало б вирішувати комунальне підприємство. Але чомусь воно це не робить. 

Пририазовці шоковані ставленням представників окупаційної адміністрації до вирішення конкретних проблем і відписками накшталт: "все не так однозначно", " нужно потерпеть". 

Також приазовці наголошують, що люди не готові і надалі сплачувати комунальні послуги за завищеними цінами, не отримуючи послуг належної якості. 




Схожі новини: