У Мелітопольському районі окупанти видали чергову історію з замахом на колаборанта

Переглядів: 503

15 липня 2023 15:37

У Мелітопольському районі окупанти видали чергову історію з замахом на колаборанта фото
За версією окупантів невідомий хотів підірвати цю автівку з черговим колаборантом всередині

В окупованому Мелітопольському районі нібито мав статися черговий теракт. Об'єктом мав стати один з голів сільської ради, який працює на ворога.

Цими днями у Мелітополі окупанти активізувались, проводили перевірки та "облави". Скоріш за все, це було частиною історії про попередження теракту у селі Давидівка Мелітопольського району (колишній Якимівський). 

За даними пропагандистських Тг-каналів, у ніч із 13 на 14 липня 2023 року невідомий заклав саморобний вибуховий пристрій під автомобілем голови Давидівської сільської ради. Але теракту не сталося, бо, звістно, бомбу (дві тротилові шашки та складові виконавчого механізму) помітили та розмінували на місці. Окупаційна поліція відкрила кримінальне провадження, кваліфікувавши подію як "замах на вбивство загальнонебезпечним способом". 

Невідомо, чи дійсно хтось з підпілля планував покарати колаборанта, чи це постановка від окупантів заради підтримки легенди, що добрі російські силовики нібито оберігають спокій мелітопольців, а погані проукраїнські сили намагаються порушити спокій. 

 




Схожі новини: