Ліцеїст з Мелітополя відправиться до Британії в табір для просунутих підлітків

Переглядів: 550

13 липня 2023 10:34

Ліцеїст з Мелітополя відправиться до Британії в табір для просунутих підлітків фото
Олександр досягнув високих результатів навчання і проведе літо у Британії

Випускник КЗ "Мелітопольский ліцей-интернат" Олександр Панасенко запрошений до британського табору для талантовитих підлітків та навчатиметься на всесвітньо відомій освітній платформі.

Як повідомляли "МВ", учень 11-А Олександр Панасенко отримав на національному мультипредметному тесті 200 балів з української мови. А два роки тому він став бронзовим призером Міжнародної молодіжної наукової олімпіади, продемонструвавши гарні знання з хімії, фізики та біології. При цьому хлопець демонструє високі результати і за гуманітарними предметами. 

А днями стало відомо про черговий успіх Олександра. За інформацією керівництва ліцею-інтернату, хлопець отримав запрошення на участь у міжнародному молодіжному літньому таборі у East Sussex, Велика Британія. В ньому зазвичай збираються найпродвинутіші підлітки з усього світу. Усі вони мають найвищий рівень академічних досягнень, творчі проєкти з багатьох предметів та прагнуть зробити наш світ кращим, втілюючи свої ідеї у життя.

Крім того, Олександр успішно пройшов конкурсний отбір та отримав можливість безкоштовного навчання на всесвітньо відомій платформі CONNEXUS академії PEARSON, де особлива увага приділяється розвитку креативного мислення, навиків з нетворкінгу та решті навичок ХХІ ст. Це стало можливо за підтримки благодійного проєкту SVITLOSCHOOL. 




Схожі новини: