Стали відомі імена двох загиблих волонтерів в Оріхові

Переглядів: 2440

10 липня 2023 11:20

Стали відомі імена двох загиблих волонтерів в Оріхові фото
Внаслідок удару росіян зруйнова місцева школа, де роздавали гуманітарку

Обстріл "пункту незламності" в Оріхові забрав життя волонтерського подружжя - Ольги Очкас та Віталія Юшко. Обидва були працівниками "Укрзалізниці". Сиротами залишилось двоє дітей. 

Як повідомляли "МВ", 9 липня росіяни нанесли удар КАБам по Оріхову і саме тому місцю, де місцеві мешканці отримували гуманітарну допомогу. Під завалами зруйнованого закладу опинилося понад півтора десятка людей, які перебували всередині та поруч знадвору. За повідомленням поліції, на місці загинули три жінки та один чоловік. Як з'ясувалось, серед них подружжя відомих волонтерів. 

"Від ворожого обстрілу загинула черговий по залізничний станції Оріхівська Ольга Очкас. Оля залишилася в Оріхові допомагати тим, хто не зміг виїхати. Волонтерила в пункті незламності. Туди і прилетів рашистський снаряд. Ольга загинула разом з чоловіком Віталієм, також працівником Укрзалізниці. Олю, ти була неймовірна, щира, чудова, прекрасна людина, спеціаліст та мама. Ти назавжди будеш в наших серцях. У Олі залишилися донька та 7-річний син", про це розповіла очільниця профорганізації Запорізької дирекції залізничних перевезень регіональної філії "Укрзалізниці" Тетяна Вербовецька.

На даний момент відомо, що кількість поранених внаслідок влучання у пункт незламності в Оріхові зросла до 13. Розбір завалів на місці трагедії триває. 




Схожі новини: