Відомий спортсмен з Мелітополя очолив профільне управління

Переглядів: 522

7 липня 2023 13:58

Відомий спортсмен з Мелітополя очолив профільне управління фото

Керувати спортивним напрямком у Мелітополі буде відомий стронгмен і волонтер Валерій Газаєв. Про це він повідомив на своїй сторінці у соцмережі. 

"Приступив до обов‘язків керівника Управління фізичної культури та спорту Мелітопольскої міської ради Запорізької області. Дякую за довіру міському голові Івану Федорову, - написав Валерій. - У мене є знання, досвід, освіта та головне бажання, сили і воля, щоб зараз реанімувати спортивну сферу міста, а потім, після деокупації, вивести її на новий рівень". 

Валерія Газаєва мелітопольці добре знають як організатора змагань з богатирського багатоборства, силового екстріму та мас-рестлінгу. Він також очолює кафедру фізичного виховання і спорту у ТДАТУ. А з початком повномасштабного вторгення створив фонд "Підтримка Мелітополя" та разом з земляками підтримував мешканців міста, які через окупацію опинились у складних умовах. Згодом Валерій був змушений виїхати з міста та продовжив допомагати мелітопольцям, а також мешканцям рідної Херсонщини. Також нещодавно спортсмен повернувся до участі у змаганнях і вже здобув кілька перемог. 

 




Схожі новини: