Рекорд на чемпіонаті Європи Валерій Газаєв присвятив Мелітополю, - ВІДЕО

Переглядів: 648

12 червня 2023 13:15

Рекорд на чемпіонаті Європи Валерій Газаєв присвятив Мелітополю, - ВІДЕО фото
Валерій Газаєв став бронзовим призером чемпіонату Європи з богатирської тяги і встановив рекорд

На чемпіонаті Європи з богатирської тяги, що пройшов у Латвії, мелітополець Валерій Газаєв встановив рекорд України та виборов бронзу. 

Валерій Газаєв - відомий мелітопольський спортсмен і волонтер - взяв участь у чемпіонаті Європи з богатирської тяги, який проводила професійна спортивна ліга UltimateStrongman. В упорній боротьбі у ваговій категорії до 105 кг наш земляк посів третє місце та встановив рекорд України - 355 кг. До речі, Валерій називав богатирську тягу своєю улюбленою вправою, в якій дуже багато разів перемагав. Але цього разу сам спортсмен висловлював сумнів, чи зможе виступити з гарним результатом, бо перед змаганнями був втомлений морально та фізично. 

"Вже під час дороги в Ригу з'явилося сильне запалення у спині. Позавчора отруївся в Варшаві. Вчора згорів на сонці під час суддівства кубку Європи з мас-рестлінгу, на ніч з’явилася температура 38,2. Але ввечері тренер Володимир Пиндус мені сказав: «Дуже багато проблем. Тому буде хороший результат і новий рекорд України». Я посміхнувся. Крім того, вчора я отримав величезну кількість слів підтримки від вас, друзі. Були дуже теплі побажання. Це мене надихнуло. Сьогодні були попередні домовленості про допомогу ЗСУ з Латвії через наш фонд "Підтримка Мелітополя". Завтра я вилітаю в Німеччину, де вже збирається три великих гуманітарні вантажі для херсонців в різних містах. Далі - Нідерланди", - написав спортсмен на своїй сторінці в Facebook.

 




Схожі новини: