В мелитопольском админцентре появилась новая важная услуга

Переглядів: 1283

14 квітня 2021 12:41

В мелитопольском админцентре появилась новая важная услуга фото

Сервис стал возможен благодаря покупке новой техники.

В конце прошлого года за средства городского бюджета было приобретено оборудование TOPPAN стоимостью 226,4 тыс. грн. С января по март администраторы проходили обучение в сервисном центре Мелитополя, сообщается на сайте мэрии.

Теперь в Центре предоставления административных услуг можно быстро и без лишних проблем обменять старое водительское удостоверение на новое, получить водительское удостоверение в связи с потерей или кражей, обменять документ после изменения личных данных владельца.

Новое оборудование освободит горожан от "удовольствия" просиживать в очередях по несколько часов, а также снимет нагрузку с сервисного центра МВД.

Центр предоставления админуслуг "зазывает" получатеелй услуг так:

"Шановні громадяни міста, для Вас прекрасна новина

Відсьогодні в Центрі надання адміністративних послуг м. Мелітополя доступні нові послуги сервісних центрів МВС, такі як: заміна водійських посвідчень, реєстрація нових транспортних засобів і перереєстрація транспортних засобів.

Якщо Ви нещодавно змінили прізвище (та/або ім’я), особливо зручно звертатись у ЦНАП, адже в одному місці можна отримати ID-картку, обміняти посвідчення водія, перереєструвати транспортний засіб. Також можна замінити посвідчення водія старого зразка на новий або обміняти тимчасове посвідчення, яке видавалося на два роки, на постійне. Процедура заміни діючих прав проводиться незалежно від зареєстрованого місця проживання чи перебування водія. Адміністративний збір становить 219 грн.

Звертайтеся у ЦНАП з таким переліком документів:

- паспортом громадянина України (у разі надання ID-картки без наявних у безконтактному електронному носії відомостей про реєстрацію місця проживання разом надається довідка про реєстрацію місця проживання особи) або документом, що посвідчує особу та підтверджує її громадянство або спеціальний статус (в якому зазначено відомості про реєстрацію місця проживання);

- довідкою про реєстраційний номер облікової картки платника податків ;

- посвідченням водія;

- медичною довідкою встановленого зразка з вказаною групою крові та резус фактором;

- закордонним паспортом (за наявності);

- документом, що посвідчує зміну паспортних даних (якщо такі зміни відбувалися).

Окрім того, у ЦНАП можна зареєструвати новий транспортний засіб, причіп, мототранспорт. Замінити свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, у зв’язку зі зміною анкетних даних фізичних та юридичних осіб або встановлення газобалонного обладнання.

Для консультації телефонуйте (061)44-45-44 або +38067-698-78-78. Ми відкриті 6 днів на тиждень та раді бачити кожного з Вас!"



Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: