В Киеве дороги помыли шампунем

Переглядів: 697

4 жовтня 2020 18:23

В Киеве дороги помыли шампунем фото

В эти выходные дороги в Киеве помыли шампунем.

Об этом сообщает Департамент транспортной инфраструктуры КГГА в Facebook.

«Киев - единственный город в Украине, улицы которого моют дорожными шампунями. Для этого нужны специальные машины. Город приобрел 12 таких многофункциональных машин FordTrucks с установками Rasco еще в прошлом году», - сказано в сообщении.

Специальный шампунь удаляет загрязнения, в том числе масляные, жировые и графитовые, копоть, а также налет от выхлопных газов. В КГГА сообщают, что такое покрытие повышает сцепные свойства дорог и световозвращающие свойства дорожной разметки.

Кроме того, раствор, которым обрабатывают дороги, обладает антисептическим действием.

 

Київ єдине місто в Україні, вулиці якого миють дорожніми шампунями. Для цього потрібні спеціальні машини. Місто придбало 12 таких багатофункціональних машин FordTrucks з установками Rasco ще минулого року. Миючі засоби видаляють забруднення, у тому числі масляні, жирові і графітові, кіптяву, наліт від вихлопних газів. Таке миття не лише очищає дорожнє покриття, а й підвищує зчіпні властивості доріг та світлоповертаючі властивості дорожньої розмітки, яка так чи інакше забруднюється викидами вихлопних газів та паливо-мастильними матеріалами. Така технологія миття доріг виявилася дуже актуальною в умовах боротьби з коронавірусом розчин, яким обробляють дороги, має антисептичну дію.

Gepostet von Департамент транспортної інфраструктури КМДА am Samstag, 3. Oktober 2020

Источник: nv.ua.



Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: