Спасибо, не надо - не все лагеря заработают в этом году

Переглядів: 1128

4 серпня 2020 15:17

Спасибо, не надо - не все лагеря заработают в этом году фото

Правительство приняло решение об открытии оздоровительных учреждений. Но половина лагерей работать не будут.

Сегодня в Запорожской облгосадминистрации прошло заседание штаба по координации оздоровительной кампании. По оперативной информации из 32 учреждений оздоровления и отдыха, расположенных на территории области, заработают 17 учреждений.

Среди них, конечно, те, кто выиграл подряды на оздоровление детей льготных категорий. В Мелитополе, кстати, на такие путевки из бюджета планировали потратить без малого миллион. По области - 30 миллионов.

Но для половины лагерей сезон-2020 провален. Несмотря на разрешение, они приняли решение не начинать работу как учреждения оздоровления и отдыха детей.

Потрачены средства на подготовку, сотрудники также не смогли полноценно распоряжаться летними месяцами, но главное, полноценно не смогли отдохнуть дети.

Очень деликатно ситуацию описали в лагере "Лісова пісня":

"Останні дні липня були насправді спекотними, і це не лише через високу температуру повітря.

"Чи будуть функціонувати дитячі заклади оздоровлення цього літа?" - це питання було найбільш обговорюваним на період від початку літа, та змушувало нас нервувати, адже чіткої відповіді не було, і саме питання усе ще залишалося відкритим..

Далі начебто з'являються непогані новини:

"Ура! Літу бути!"

Ми починаємо дзвонити своїм співробітникам, партнерам, замовникам, але через декілька днів ситуація кардинально змінюється: готуємось до іншого варіанту...
Знову пояснення колегам, чому все сталося саме так, а не інакше.

Минає ще декілька днів. Знову зміни.
Процес оздоровлення дітей поставили на паузу.

Проходить ще день. Дзвінок надвечір: "Ви готові працювати?"

Але ж ми тільки що повідомили своїм співробітникам про те, що заклад цього літа працювати не буде...

Така невизначеність, можливо, байдужість та несерйозний підхід до питання оздоровлення дітей вражає і дивує.

Адже дитячий заклад, у першу чергу, це багатофункціональний механізм, великий колектив, висока відповідальність перед дітьми та батьками, а також складний режим роботи. А тим паче, виконання усіх необхідних вимог на період карантину.

Розуміння усіх цих процесів дає нам право на прийняття свого рішення: як дитячий заклад ми цього літа не будемо оздоровлювати дітей...

Приносимо свої щирі вибачення своїм колегам друзям, насамперед, дітям!
Соромно перед дітьми за вчинки дорослих.

Але ми відкриті для сімейного відпочинку.
На календарі вже серпень, останній місяць літа, і час, який необхідно використати на повну", - пишет администрация лагеря.

 



Имя:
Ваш комментарий:

Володимир
4 серпня 2020 г. (15:47)

И еще раз большое спасибо зеленым проффи - новым лицам, которые ни хрена не умеют и не соображают. И их таким же избирателям. Ну что, хуже ведь не будет?

Аноним
4 серпня 2020 г. (16:16)

Спасибо мировой элите за "пандемию" давно существовавшего вируса

Володимир
4 серпня 2020 г. (16:24)

"Спасибо нашим поварам за то, что вкусно варят нам!" Во всем: в экономике, коррупции, войне, медицине и даже в террористах. Но ведь мы сами выбрали себе "поваров"? Значит, других мы не заслуживаем.


Схожі новини: