Рынки в Мелитополе будут открывать в "ручном режиме"

Переглядів: 2290

22 квітня 2020 16:50

Рынки в Мелитополе будут открывать в ручном режиме фото

Когда в городах разрешат работать продовольственным рынкам.

Ответ на этот вопрос дал Игорь Петрашко, министр экономики, торговли и сельского хозяйства сегодня на брифинге после заседания Кабинета Министров.

Процитируем его.

- В Кабміні відбуваються здорові дискусії, яким чином зберегти баланс між тим, як зменшити захворюваність і роботою всіх підприємоств, щоб ми могли зберегти економіку. Щодо ринків, нажаль, ситуація не дуже позитивна. Останні тижні ми спостерігали, що там не дотримуються умов карантина... 

Але в той же час ми розуміємо, що для багатьох українців - і фермерів, і селян, тих, хто виробляє продукцію на присадибних ділянках, доступ до ринків є важливим. Так само як і для людей, які купують таку продукцію. Тому ми ведемо активний діалог, щоб розробити методику і правила роботи ринків, щоб було забезпечено дотримання (санітарних) норм. Після того, як ми таку методологію розробимо, з власником ринків і місцевою владою вийдемо з окремою комунікацією і будемо приймати рішення, - отметил министр.

Напомним, сегодня в Мелитополе рыночники вышли на акцию протеста. По ее итогам направлено письмо в Кабмин с подписями предпринимателей и представителей местной власти. Кроме того, на двух человек составлены админпротоколы.

 



Имя:
Ваш комментарий:

божежтымой
22 квітня 2020 г. (21:15)

в ручном режиме ??? это кто в лапу даст?

Аноним
23 квітня 2020 г. (03:35)

Совершенно верно  так что готовьте гроши. Все как всегда, ниче страшного . Зробимо их разом.


Схожі новини: