Мелитопольского судью продолжают "мочить"

Переглядів: 1206

27 грудня 2019 06:01

Мелитопольского судью продолжают  мочить фото

Мелитопольского судью Виктора Фомина  продолжают "мочить". 

Мы уже сообщали, что в Высший совет правосудия поступают жалобы на те или иные деяния В. Фомина. Сам он связывает это с несколькими решениями, принятыми им на должности судьи Соломенского суда Киева. Решения эти, по мнению В. Фомина, очень не понравились некоторым коррумпированным лицам. Поэтому они готовы на все, чтобы не допустить мелитопольского судью до членства в Высшем Совете Правосудия.

"Сьогодні ,ознайомлюючись з порядком денним засідання Другої Дисциплінарної палати ВРП на 13.01.2020 року, знову в «номінантах» побачив своє прізвище. 
Розгляд скарги адвоката Степаненко Юлії Миколаївни стосовно судді Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області ФОМІНА Віктора Анатолійовича (за дії, вчинені у період його відрядження до Солом’янського районного суду міста Києва.
Це як раз скарга на те що я , як слідчий суддя передав в управління АРМА ( тобто державі) за клопотанням НАБУ і САП 
Одеський міжнародний аеропорт.
При цьому впіймав себе на думці, що це чомусь мене вже не дивує , оскільки це за останні два місяці третя скарга до ВРП, і саме під час проходження мною конкурсу до ВРП по квоті Президента України, де я як і під час проведення першого конкурсу вийшов в фіналісти , відносно яких на теперішній час проводиться спеціальна перевірка.
Це дежавю, дубль три!

- Перший раз мене ВРП притягнула до дисциплінарної відповідальності як раз під час проходження конкурсу до Вищого антикорупційного суду і теж за передачу майна колишнього директора ЛБТЗ в управління АРМА( стягнення скасовано 07.11.2019 р. Постановою ВП ВС).

- Друге провадження було порушено 23.10.2019 р. за сфальшованою скаргою не існуючої особи за те що я, як слідчий суддя задовольнив клопотання детектива НАБУ про накладення арешту на майно ( речові докази) , виявлені під час обшуку по кримінальному провадженню відносно одній із суддів господарьського суду Харківської області за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ст.366-1 КК України ( декларування 
недостовірної інформації).
До речі, це провадження на теперішній час перебуває на розгляді в ВАКС.

-Трете провадження після п’ятої спроби було порушено 11.12.2019 р. за скаргою адвоката Зайця в інтересах голови ( тепер колишнього) ОАСК , пана Вовка за те, що я, як слідчий суддя надав дозвіл на проведення слідчих дій відносно останнього.

Ну і остання, це вище зазначена скарга про передачу в управління АРМА Одеського міжнародного аеропорту.

Так може я , суддя із маленького провінційного містечка Мелітополя , який не маючи такого статусу і захищеності як судді ВАКС не так вже і непогано попрацював слідчим суддею Солом‘янського районного суду м. Києва в період з січня по червень 2018 року?

Не здивуюсь, якщо з‘являться п‘ята, або двадцята скарга в ВРП на мене , після тих рішень відносно топ корупціонерів по яким мною надані дозволи на проведення слідчих дій" - пишет В. Фомин в соцсети.

 Напомним, Центр противодействия коррупции поддержал Виктора Фомина.

 



Имя:
Ваш комментарий:

Аноним
27 грудня 2019 г. (07:03)

Да как-то пох на Фоменко. За все приходится расплачиваться. В этом или другом мире

Аноним
27 грудня 2019 г. (08:41)

Витя забыл,что палка о двух концах.

Аноним
27 грудня 2019 г. (08:56)

Это еще цветочки!!! Думай теперь о каждом деле, которое ты, Витенька, своим кривосудием покрывал, или сам открывал/закрывал или делал вид, что не заметил как твои шавки суд в Мелитополе мастырили. Отольются тебе все слезки. Не знаю, на кого ты тут в Мелитополе рассчитываешь ноющими статьями в СМИ. Может в Магадане тебя пожалеют, а здесь твое нытье только гадливость вызывает. И заметь, это только в этой жизни. А уж в той, гореть тебе в аду....

Аноним
27 грудня 2019 г. (09:18)

да, Витек - дождался ответки на все твои делишки

Автоном
27 грудня 2019 г. (10:36)

Редкая сволочь ...

Артур
25 червня 2020 г. (14:45)

Самый продажный судья в городе. 

За пьянку за рулём, за определённую таксу решал вопросы. 


Схожі новини: