Депутаты соберутся на сессию накануне Рождества

Переглядів: 968

16 грудня 2019 10:17

Депутаты соберутся на сессию накануне Рождества фото

В Мелитополе депутаты соберутся на заседание сессии горсовета.

Заседание назначено на 24 декабря - канун т.н. католического Рождества.

"24.12.2019 року о 10.00 в залі засідань виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області за адресою: вул. М. Грушевського (К. Маркса), 5, відбудеться засідання 53-ї чергової сесії Мелітопольської міської ради. Засідання транслюватиметься онлайн", - сообщает пресс-служба мэрии.

В повестке дня такие вопросы:

1. Про надання земельним ділянкам статусу «вимушеної невідповідності вимогам Зонінгу».

         Доп. БЕСПЕРСТОВА О. - начальник управління містобудування та архітектури.                                        

         2. ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ.

         Доп. КОТЛОВ Д. - начальник УКВ.

         3. КОМУНАЛЬНІ ПИТАНЯ..

            3/1. Про надання дозволу на списання основних засобів, які обліковуються на балансі КНП «Мелітопольський міський пологовий будинок» Мелітопольської міської ради Запорізької області.

         3/2.   Про надання дозволу ТОВ «Тепло-Мелітополь» на використання товарно-матеріальних цінностей при виконанні ремонтних робіт на орендованих об’єктах виробництва, транспортування та постачання теплової енергії, які належать до комунальної власності територіальної громади м. Мелітополя та перебувають у товариства на відповідальному зберіганні.

         3/3. Про надання згоди на безоплатне прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Мелітополя майна ТОВ «Комбінат шкільного харчування».

         3/4. Про надання дозволу на списання основних засобів, які обліковуються на балансі КНП «Територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області.

         3/5. Про надання дозволу на списання основних засобів, які обліковуються на балансі КП «Комунальна власність» Мелітопольської міської ради Запорізької області.

         3/6. Про надання дозволу на списання основних засобів, які обліковуються на балансі управління освіти Мелітопольської міської ради Запорізької області.

         3/7. Про включення нового об’єкта до переліку об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації на аукціоні.

         3/8. Про виділення часток нерухомого майна в натурі.

         3/9. Про включення нового об’єкта до переліку об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації шляхом викупу.

         3/10. Про скасування частини рішення 47 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 29.03.2019 № 3/4 «Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації на аукціоні».

         Доп. КОТЛОВ Д. - начальник УКВ.

         4. ПРОГРАМИ

         4/1. Про внесення змін до рішення 52 сесії Мелітопольської міської ради  Запорізької області VII скликання від 18.11.2019 № 7/30 «Про затвердження міської програми «Санітарне очищення».

         Доп. ТЕГІМБАЄВ О. - Начальник управління житлово-комунального господарства.   

           4/2. Про внесення змін у додаток до рішення 52 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 18.11.2019 №7/61 «Про затвердження міської програми «Соціальна підтримка громадян м. Мелітополя».

                Доп. ДОНЕЦЬ  І. - начальник управління соціального захисту населення.

         5. ФІНАНСОВІ ПИТАННЯ:

         5/1. Про внесення змін до рішення 45 сесії Мелітопольської міської ради VII скликання від 07.12.2018 № 4/4 «Про міський бюджет на 2019 рік».

         5/2. Про внесення змін до рішення 52 сесії Мелітопольської міської ради VII скликання від 18.11.2019 № 8/1 «Про місцевий бюджет м. Мелітополя на 2020 рік (2310700000)».

         Доп. ЧАБАН Я. – начальник фінансового управління.

        ДЕПУТАТСЬКІ ЗАПИТИ.

         РІЗНЕ

 

 



Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: