Мелитопольцы остались без тепла и света

Переглядів: 1089

6 листопада 2019 16:30

Мелитопольцы остались без тепла и света фото
Ни электричества, ни отопления....

Работа аварийных служб в Мелитополе – отдельный разговор. Дело даже не в том, что они плохо выполняют свою работу, а в том, что и дозвониться до них проблематично.

Жители дома по ул. Казарцева, 16 уже пятые сутки остаются без тепла и второй раз за несколько дней – без электричества. Историей равнодушия коммунальщиков на своей странице в Фейсбуке поделилась жительница Любовь Грибовская:

 - Що в місті сталося з аварійними службами ??? З 20 годин 01 листопада 2019 р майже 16 годин, жителі вул. Казарцева, 16 жили без електрики. Як пояснили, згоріла фаза. Ремонтувати її не поспішали приїжджати, пояснивши тим, що не вистачає робочих. Всі аварійні бригади обслуговують багатоповерховий сектор у зв'язку з поривом труб при підключенні опалення. Зателефонувавши вранці вже повторно на гарячу лінію виконкому, отримали відповідь, що РЕСовці о сьомій ранку прийшли на роботу, поїхали заправляти машину і до нас.

За майже добу, я слухала: як переживали люди за продукти, що зберігаються в стареньких холодильниках, холодильники підтікали, хтось чекав гостей, хтось зробив закупівлі на майбутнє, хтось заморозив фрукти. Слухала як у багатьох вередували дітки без улюблених мультфільмів, хтось не зміг подивитися довгоочікувану передачу по телевізору. А для молоді, саме гірше, що у багатьох не працював інтернет…. Нарікали сусіди і на те, що додзвонитися в аварійну службу НЕМОЖЛИВО!… На 12 годину, ми отримали довгоочікувану електрику.

А сьогодні, 06 листопада, ситуація повторюється. З 11:30 ми знову без електрики. Заявка №95390.

Та це ще не все. У п'ятницю 01 листопада 2019 р. вся країна раділа підключеному опаленню, а коли Прем'єр-міністр оголосив, що проблем немає, і всім тепло, вияснилося, що не всім. Що не на Казарцева, 16 у місті Мелітополі. У нас вже п’яту добу зовсім не тепло. З п'ятниці щодня подавалися заявки з приводу того що в двох квартирах на п'ятому поверсі немає можливості стравити воздух з батарей. Стравити воздух не змогли господарі квартир, не змогли це зробити і за допомогою сусідів. Утворилася повітряна пробка і два стояки, а це 9 квартир залишилися без тепла. … Заявки подавалися старшою по будинку, жителями квартир п'ятих поверхів, жителями квартир розташованих на цих стояках, де батареї крижані. Дзвонили в аварійну службу, черговому виконкому, редакторам газет. Сьогодні п’ята доба, як господарі квартир чекають слюсарів для усунення проблеми. Додзвонитися до аварійної служби по телефону з 8.00 вийшло тільки об 11:35, оператор відповіла, що дуже багато дзвінків і телефони дзвонять без перестану, а також повідомила, що всі наші заявки передані майстру Жигаренко Олександру Олександровичу.

Олександр Олександрович, дуже чекаємо вашу бригаду рятівників.

Перше на що люди скаржаться, на те, що додзвонитися до оператора НЕМОЖЛИВО. Друге, дочекатися аварійної бригади не можемо вже п'яту добу. За номерами заявок бачу, якщо раніше на добу було подано до 300 заявок, то з учорашнього вечора до сьогоднішнього обіду вже 628 заявок (порівнювали з нашими номерами заявок).
Але, вирішувати проблему якось потрібно ...

Дозвониться жильцы пытались и в диспетчерскую службу исполкома, и в диспетчерскую службу обслуживающего ООО «Акви-буд». На сегодняшний день дом все еще не отапливается, решать проблему с электричеством тоже пока не спешат. Сами жильцы предполагают, что вновь сгорела фаза, дом сейчас запитан в шахматном порядке – в некоторых квартирах электроэнергия все же есть.

Напомним, что ранее на невозможность дозвониться коммунальщикам жаловались жильцы дома по ул. Героев Украины, 36   



Имя:
Ваш комментарий:

anonim
6 листопада 2019 г. (17:52)

Вот вам и "покращання" жизни. За что боролись, на то и напоролись(((


Схожі новини: