ТОП-3 повербанки, про покупку яких ви не пошкодуєте

Переглядів: 171

27 травня 2024 12:33

ТОП-3 повербанки, про покупку яких ви не пошкодуєте фото

Під час блекауту ніхто не стане кращим другом для ваших улюблених гаджетів, ніж повербанки.

Якщо у вас не так вже й багато пристроїв і ви, на щастя, не сидите без світла цілодобово, то для ваших завдань повербанки підійдуть якнайкраще.

При цьому повербанків нині розвелося стільки, що вибрати ті, які підходять саме вам, не так вже й просто. Вони відрізняються як за дизайном і розмірами, так і за ємністю, потужністю і додатковими функціями. А ще є момент якості.

Деякі повербанки від іменитих виробників коштують дорого, але при цьому практика показує, що вони спокійно працюють роками. Водночас, недорогі моделі від виробників «ноунейм» з вражаючими характеристиками цілком можуть принести неприємні сюрпризи.

У цій статті ми поговоримо про три павербанки відомих брендів, які являють собою найкраще поєднання ціни та якості, і при цьому припускають високу якість і гідну надійність.

При цьому обирати найкращі повербанки ми будемо в різних цінових категоріях — від найдоступніших, до цілком собі преміальних, як для зарядки смартфонів, так і для ноутбуків.

Xiaomi Mi Power Bank 20000 мАг 22,5 Вт

899 грн

Цей доволі недорогий повербанк вразив нас ще минулого року. Тоді ми тестували Mi Power Bank у простішій версії з меншою потужністю (18 Вт).

Тепер же за ті самі гроші можна купити модель із потужністю зарядки 22,5 Вт.

Тут не заявлена підтримка Power Delivery, але з такою потужністю у вас вийде заряджати не тільки смартфони та планшети, а й підтримати життя в не особливо вимогливому ноутбуці.

Загалом же від Mi Power Bank можна одночасно заряджати до трьох пристроїв. Для цього тут є два порти USB-A і один USB-C.

20000 мАг вистачає для того, щоб кілька разів повністю зарядити, наприклад, Apple iPhone 15. Звичайний же роутер від Mi Power Bank може спокійно працювати 12−14 годин.

Сам повербанк повністю заряджається за пару годин за умови використання ноутбучної зарядки потужність 45 Вт.

Є тут і особливий режим малопотужної зарядки, який, як прийнято вважати, береже акумулятори смарт-годинників, навушників тощо.

Вибирайте Xiaomi Mi Power Bank 20000 мАгод, якщо вам потрібно заряджати смартфони і всяку «дрібноту», але для ноутбука варто доглянути повербанки серйозніше. Про них мова піде нижче.

Baseus Elf 20000 мАг 65 Вт

1999 грн

Повербанк від досить відомого бренду Baseus з компромісною ціною і компромісними характеристиками.

У тому сенсі, що якщо ви хочете велику ємність і можливість заряджати ноутбук, але водночас ще й адекватну ціну і прийнятні розміри, то варіант чудовий.

Два USB-A і два USB-C роз'єми (один із них у вигляді вбудованого короткого кабелю!), підтримка швидкого заряджання для смартфонів і Power Delivery для ноутбуків (65 Вт), можливість наскрізного заряджання, зручний дисплей.

Ну і досить відомий бренд, щоб розраховувати на те, що повербанк не помре раптовою смертю через кілька тижнів після покупки.

При цьому Baseus Elf важить 486 г. У вас не буде відчуття, що ви поклали у свій рюкзак цеглу.

Але потрібно враховувати, що 20000 мАг — це багато, якщо ви в основному заряджаєте від повербанка смартфони і всякий дріб'язок (навушники, колонки). Але для ноутбука цього мало. Тобто потужність 65 Вт дасть змогу поповнити заряд батареї ноутбука швидко, але не набагато.

Словом, Baseus Elf найкраще підійде тим, хто найчастіше заряджає від повербанка смартфон, планшет, навушники тощо . А ноутбук заряджає тільки в екстрених випадках.

Promate PowerMine-130W 38000 мАг 100 Вт

4499 грн

Дорогий, але значний повербанк від Promate. Значний як за ємністю — 38000 мАгод, так і за потужністю. Сукупна потужність зарядки «на віддачу» — 130 Вт. При цьому один з пристроїв за протоколом Power Delivery може отримувати 100 Вт.

Для сучасних ноутбуків цього вистачає з головою для найшвидшого заряджання. Звичайно, не йдеться про геймерські ноутбуки з блоками живлення потужністю 200−300 Вт для роботи дискретної відеокарти.

В іншому ця значна цеглинка теж, як то кажуть, доставляє. У неї три роз'єми — USB-A (22,5 Вт), USB-C (24 Вт) і USB-C (з Power Delivery — 100 Вт).

Заряджання самого повербанка займає близько двох годин при використанні ноутбучної зарядки (100 Вт).

Вам навряд чи варто витрачатися на такий дорогий повербанк, якщо ви зазвичай заряджаєте тільки смартфони і навушники. Та й носити з собою такий значний «кругляк» варто тільки, якщо у вас із собою ноутбук, який завжди має бути в робочому стані.

Джерело: NV

 




Схожі новини: