Кремлівські колаборанти розкрадають бюджетні кошти в окупованому Мелітополі - ЦНС

Переглядів: 199

11 квітня 2024 16:23

Кремлівські колаборанти розкрадають бюджетні кошти в окупованому Мелітополі - ЦНС фото

Активісти “Кібер Спротиву” отримали докази того, як кремлівські ставленики не гребують розграбовувати бюджетні кошти на тимчасово окупованих територіях.

Світлана Нестеренко – колишня перша проректорка ТДАТУ (Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного), розташованого у місті Мелітополь Запорізької області.  Найбільшим досягненням її життя став перехід на бік ворога з початку окупації міста. Так, вона стала проректором у фейковому місцевому університеті й почала займатись пошуком зрадників  для наповнення штатного розпису. Про це повідомляє Центр національного спротиву. 

Також Світлана Нестеренко брала участь у так званому попередньому голосуванні кандидатів від «Єдиної росії» на тимчасово окупованій частині Запорізької області. Проте зрада Батьківщини та співпраця з агресором очевидно не принесла такого бажаного і заможного життя, як сподівалась колаборантка. 

Влітку минулого року виявилось, що проректорка влаштувала свою невістку в університет для того, щоб через неї виводити «додаткові» кошти.

Згідно з даними окупаційної адміністрації, а саме постанови Слідчого комітету РФ,  яка є в розпорядженні “Кібер Спротиву”, із серпня 2022 року по квітень 2023 року пані Нестеренко вдалося перерахувати своїй невістці Олені, яка навіть не з’являлася в так званому університеті, більше 130 тисяч окупаційних рублів.

Іронічним є те, що в той час, як зрадниця виводила з університету кошти  в стінах “університету” закрили спеціальний факультет «патріотичного виховання» ЮнАрмії, через нестачу коштів.

Варто зазначити, що звільнення й кримінальна справа проти Нестеренко стала наслідком не боротьби з корупцією, а результатом боротьби за владу у регіоні між ФСБ та ГРУ (Головне управління Генерального штабу) та їх щурами на місцях.

 




Схожі новини: