У запорізькій лікарні помер чоловік, якого жорстоко побили біля супермаркету

Переглядів: 165

10 квітня 2024 13:22

У запорізькій лікарні помер чоловік, якого жорстоко побили біля супермаркету  фото

Біля одного із супермаркетів міста 33-річний житель Запорізького району побив незнайомця та втік. 

7 квітня до поліції надійшло повідомлення від працівників однієї із міських лікарень про те, що під їхнім наглядом помер 62-річний чоловік. Також медики зазначили, що до закладу він був доставлений із численними тілесними ушкодженнями. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Запорізькій області.

За даними поліції, 3 квітня близько 18:20 біля одного із супермаркетів міста між двома незнайомими чоловіками виник конфлікт. Молодший із чоловіків безпричинно вимагав від іншого гроші. Після відмови він почав його бити руками і ногами по різних частинах тіла та залишив місце події. Потерпілого госпіталізували. 7 квітня чоловік помер під наглядом лікарів.

Зловмисником виявився раніше не судимий 33-річний житель Запорізького району.

 

Поліцейські його затримали на підставі статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. На цей час вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Найсуворіша санкція за статтею передбачає позбавлення волі на строк до десяти років.




Схожі новини: