На окупованій частині Запорізької області спостерігається загострення гуманітарної кризи - ЦНС

Переглядів: 198

8 квітня 2024 13:15

На окупованій частині Запорізької області спостерігається загострення гуманітарної кризи - ЦНС фото

На окупованій частині Запорізької області спостерігається загострення гуманітарної кризи у соціальній та економічній сферах.

Серед основних факторів, які негативно впливають на рівень життя місцевого населення –  постійне зростання безробіття, високі ціни на товари широкого вжитку та повсякденного попиту, а також фіксуються затримки заробітних плат для працівників місцевих “підприємств” тощо. Працівники часто скаржаться, що невиплати заробітних плат без поважних причин можуть сягати до двох місяців. Про це повідомляє Центр національного спротиву. 

За наявною інформацією, стрімке зростання цін на товари зумовлюється перебуванням на окупованих територіях представників російсько-окупаційних військ та інших осіб, які були відправлені у так зване “відрядження” з території рф з відповідним фінансовим забезпеченням, який значно переважає місцеві норми.

- Центр національного спротиву повідомляє, що кожен так званий “держслужбовець” та колаборанти, які працюють в окупаційних адміністраціях є законною ціллю для Сил оборони України, йдеться у повідомленні. -  А ви можете допомогти наблизити час правосуддя над ними, повідомивши про такі факти за цим посиланням. Вашу анонімність гарантуємо.




Схожі новини: