Три диригенти і один оркестр: на честь свого ювілею Запорізька обласна філармонія підготувала неймовірний музичний подарунок

Переглядів: 648

3 квітня 2024 22:40

Три диригенти і один оркестр: на честь свого ювілею Запорізька обласна філармонія підготувала неймовірний музичний подарунок фото

4 квітня у єдиній прифронтовій філармонії, яка і під час повномасштабної війни продовжує працювати і вражати прем’єрами шанувальників музичного мистецтва, відбудеться грандіозний ювілейний концерт солістів і творчих колективів.

«85 років плеяда талановитих музикантів, співаків, хореографів з успіхом популяризує академічне вокально-музичне мистецтво, естрадну творчість, відроджує та зберігає національні традиції.

Запорізька філармонія – це бренд нашого славетного козацького краю, який створювався протягом десятиріч і здобув визнання серед діячів культури країни та зарубіжжя. Творчий потенціал закладу – це команда яскравих особистостей та професіоналів високого рівня, які втілюють у життя найсміливіші задуми, створюючи якісні мистецькі проєкти.

В ювілейному концерті прозвучать кращі фрагменти найцікавіших програм останніх років, перевірені часом і успіхом у публіки. Це буде феєричне свято, де справжні зірки об’єднають мовою музики серця поціновувачів високого мистецтва», - так анонсують чудовий мистецький захід у філармонії.

А керівниця Запорізької обласної філармонії, заслужена працівниця культури України Ірина Конарева додає: “Улюблені колективи та солісти філармонії приготували для вас музичні цікавинки: ювілейний концерт і дві премʼєри вічної класики та улюблених хітів-80х».

Для гостей ювілейного концерту перед його початком у холі гратимуть музиканти джаз бенду “Music man” під керівництвом Юрія Крюкова.

Шанувальники музичного мистецтва зможуть насолодитися виступом візитівки філармонії — академічного симфонічного оркестру, яким керуватимуть - увага! - три диригенти: заслужений артист України Василь Коваль, лауреати міжнародних конкурсів Дмитро Мітнік і Олександр Горлов. До речі, у кожного маестро свій, лише йому притаманний, стиль диригування. А Дмитро Мітнік виступатиме на сцені ще й як керівник і учасник яскравого джазового колективу - Диксиленду.

Мистецтво володіння голосом продемонструють солісти — Вікторія Шестакова, Микола Квєтков, Юлія Якса, Анастасія Литвин.

А яскраві  вокальні, хореографічні і вокально-хореографічні композиції глядачі побачать і почують  у виконанні мистецької візитівки Запорізького краю — академічного ансамблю козацької пісні і танцю “Запорожці”!

Ведучі концерту - Світлана Холод і Микола Петюк

Ви маєте це почути, побачити та насолодитися!

***

Ювілейний концерт відбудеться 4 квітня о 16.00.

Захід проходитиме із дотриманням необхідних вимог безпеки в умовах воєнного стану.




Схожі новини: