Банк у броні і на колесах: у Запоріжжі презентували нове мобільне відділення

Переглядів: 230

15 березня 2024 18:20

Банк у броні і на колесах: у Запоріжжі презентували  нове мобільне відділення фото

У Запоріжжі відбулась урочиста презентація нового мобільного відділення Ощадбанку, яке надаватиме фінансові послуги у броньованому автофургоні.

Про подію повідомляє  Запорізька обласна державна адміністрація.

 - На сьогодні Ощадбанк – це єдиний банк, в якому реалізовано таку програму – роботу пересувних відділень.. Їхня головна мета – забезпечити доступ до банківських послуг для мешканців, які проживають у прифронтових районах або у зоні активних бойових дій, – пояснює Ріта Магулевська, начальниця філії Запорізького обласного управління АТ «Державний ощадний банк».

Мобільний банк являє собою автомобіль із броньованою капсулою, оснащений сучасним обладнанням, що включає автономне живлення, вихід в інтернет та додатковий рівень захисту, згідно з нормативами НБУ.

Це – повноцінне відділення банку, в якому вже незабаром клієнти матимуть змогу відкривати поточні рахунки, оформляти депозити, замовляти нові платіжні картки, здійснювати грошові перекази, отримувати соціальні виплати тощо.

Сергій Ярмак, начальник Гуляйпільської міської військової адміністрації, висловив подяку Запорізькій обласній військовій адміністрації та керівництву Ощадбанку за можливість надання необхідних послуг мешканцям прифронтових територій.

- На жаль, сьогодні на території Гуляйпільської громади не працюють банкомати. Найближчий пункт, де люди можуть отримати кошти, знаходиться в Дніпропетровській області, а це близько 20 кілометрів. Тож не кожен має можливість дістатися до нього, особливо люди похилого віку, – зауважив Сергій Ярмак.

Сьогодні «мобільне відділення» Ощадбанку – це не лише новий спосіб надання фінансових послуг, але й прояв соціальної відповідальності та готовності допомогти громадянам, які опинилися в складних життєвих умовах", - говориться у повідомленні. 

Фото з сайту Запорізької ОДА




Схожі новини: