Небайдужі до чужої біди: Запорізька організація Червоного Хреста запрошує долучатися до команди волонтерів

Переглядів: 228

28 лютого 2024 17:15

Небайдужі до чужої біди: Запорізька організація Червоного Хреста запрошує долучатися до команди волонтерів фото

Товариство Червоного Хреста України є найбільшою гуманітарною організацією в країні.

Він допомагає населенню, надаючи гуманітарну підтримку як під час збройних конфліктів, так і в мирний час — у разі катастроф і надзвичайних ситуацій. Насамперед допомога спрямована на вразливі верстви населення — тих, хто має найменше можливостей про себе потурбуватися.

У Запорізькій обласній організації ТЧХУ працює потужна команда волонтерів, яка особливо проявила себе під час широкомасштабного вторгнення росіян.

Зокрема, волонтери працюють на місцях прильотів ворожих ракет, проводять евакуацію маломобільних людей, роздають гуманітарну допомогу у Запоріжжі та доставляють її в прифронтові населені пункти, в яких, незважаючи на обстріли продовжують проживати люди.

Але додаткові руки ніколи зайвими не будуть, бо роботи дуже багато, враховуючи нинішню ситуацію. Тому організація запрошує долучитися до команди волонтерів усіх, хто хоче допомагати людям,які потрапили в складні життєві обставини.

Що це дасть?

  • Допомагатимете людям, які будуть вам безмежно вдячні.
  • У вас з“явиться можливість відвідувати тренінги згідно міжнародних стандартів, на яких отримуватимете безкоштовно актуальні у наш час навички та вміння.
  • З'явиться нове коло друзів/однодумців.
  • Отримаєте досвід роботи в гуманітарній сфері.

Детальна інформація — за телефоном +380 66 171 52 01

Цифри і факти

  • Понад 8 тисяч українських волонтерів співпрацюють з Товариством Червоного Хреста України, який із 2022 до 2024 року надав допомогу більш ніж 12,5 мільйона постраждалих українців.
  • З початку повномасштабної війни ТЧХУ передав постраждалим українцям понад 12 мільйонів продуктових та гігієнічних наборів, понад 470 тонн медикаментів.
  • Крім цього, 541 тисяча людей отримали психосоціальну підтримку, а майже 310 тисяч — допомогу з евакуацією із гарячих точок.

 


 

Раніше ми писали, що у Запоріжжі відзначили людей з великим і добрим серцем.




Схожі новини: