Рашисти соромляться співати гімн, вивішувати прапори і висловлювати любов до своєї Батьківщини?

Переглядів: 336

9 лютого 2024 10:53

Рашисти соромляться співати гімн, вивішувати прапори і висловлювати любов до своєї Батьківщини? фото

Отже, завдання для пропагандонів: «Сформувати моральну позицію та прищепити любов»

Телеграм-канал окупантів «Новий Мелітополь» повідомив: «У Запорізькій області – найрозвиненіший молодіжний рух серед історичних регіонів»

«На території регіону діє велика кількість федеральних молодіжних організацій - "Молода Гвардія", "ПівденьМолодий", "Рух перших", "Юнармія", - розшифровують пропагандони. - Незважаючи на спроби Заходу прищепити молоді чужі для нас цінності, сьогодні молодіжні організації допомагають хлопцям сформувати моральну позицію та прищепити любов до своєї країни.

«Нам треба перестати соромитись. Перестати соромитися співати гімн, вивішувати прапори на наших будинках, і чесно та відкрито висловлювати любов до своєї Батьківщини», - зазначив депутат держдуми бічаєв».

«Історичні регіони» - це на рашистському «новоязі» те, що путлєр намагається вкрасти в України. Цікаве тут цитата з юриста-пропагадиста бічаєва: «Перестати соромитися співати гімн, вивішувати прапори на наших будинках, і чесно та відкрито висловлювати любов до своєї Батьківщини». Якщо треба перестати – значить, зараз рашисти соромляться співати гімн, вивішувати прапори і висловлювати любов до своєї Батьківщини». Краще й не скажеш!

 

 




Схожі новини: