Справжній Герой України: колектив райсуду Запоріжжя просить підтримати петицію про присвоєння високого звання колезі, який загинув на фронті

Переглядів: 373

6 лютого 2024 20:22

Справжній Герой України: колектив райсуду Запоріжжя просить підтримати петицію про присвоєння високого звання колезі, який загинув на фронті фото

Колектив Шевченківського районного суду м.Запоріжжя звернувся  з проханням до незламних українців

"Захищаючи нашу країну від російської агресії загинув голова Веселівського районного суду Запорізької області Нагорний Анатолій Олександрович.

У жовтні 2002 року Анатолій Олександрович був обраний суддею Веселівського районного суду Запорізької області, у якому пропрацював 20 років. Після повномасштабного вторгнення росії був відряджений до Жовтневого районного суду м.Дніпро.

Пішов добровольцем у Гвардію наступу "Сталевий кордон". Після проходження початкового навчання у Центрі підготовки був призначений інспектором прикордонної служби 2 категорії - навідник-оператор 2 відділення інспекторів прикордонної служби третьої прикордонної в/ч 1551.

16 листопада 2023 року Анатолій Олександрович загинув у с.Сергіївка Луганської області у прямому зіткненні з ворогом, отримавши вибухову травму, несумісну з життям.

Колектив суду звертається з проханням підтримати петицію про присвоєння звання Героя України (посмертно) хороброму захиснику нашої Батьківщини - Анатолію Олександровичу Нагорному, який героїчно загинув під час виконання бойового завдання.

Вічна пам'ять та шана Герою! Слава Україні!", - говориться у зверненні.

 




Схожі новини: