Неочікувана поява Селін Діон, епічне спізнення Меріл Стріп та Опра в денс-відриві: яскраві моменти Grammy's 2024

Переглядів: 289

5 лютого 2024 12:26

Неочікувана поява Селін Діон, епічне спізнення Меріл Стріп та Опра в денс-відриві: яскраві моменти Grammys 2024 фото

66-та церемонія Grammy's відбулася в Лос-Анджелесі в ніч на 5-те лютого, зібравши ціле сузіря яскраво вбраних зірок та подарувавши глядачам чимало яскравих моментів.

Матінка-природа внесла свої корективи: через сильну зливу гості відчайдушно спізнювалися на подію, зокрема співачка Майлі Сайрус, застрягнувши в заторі, мало не пропустила оголошення своєї ж перемоги. За пісню "Flowers" дівчина отримала свою першу в кар'єрі "Греммі".

Пишна зачіска Майлі та срібляста сукенка від Bob Mackie, яку зірка обрала для виступу, стали cвоєрідним триб'ютом королеві рок-н-ролу Тіні Тернер, яка пішла з життя в травні 2023-го, і не їй одній. У інтерв'ю перед церемонією Сайрус зізналася, що хоче бути такою артисткою, якою пишалися би її кумири - Тернер, Вітні Х'юстон, Шер, Доллі Партон та Селін Діон, пише Glamour.

Хіт "Flowers" приніс Сайрус заслужену статуетку

Фото Getty Images

До речі, на цьогорічній "Греммі" Майлі Сайрус лише утретє виконувала "Flowers" наживо. Про те, що її перформанс цілком вдався, свідчить те, що деякі присутні в залі гайнули в танок. Наприклад, не стала себе стримувати 70-річна телеведуча Опра Вінфрі, одразу ставши мемом.

Затримавшись через дощ, акторка Меріл Стріп епічно вбігла до зали аж тоді, коли ведучий, Тревор Ноа якраз стояв коло столика, де вона мала сидіти поруч зі своїм зятем, продюсером Марком Ронсоном. Ноа саме назвав кінозірку "однією з найвеличніших Меріл Стріп усіх часів" та зізнався, що повірити не може, що вона зараз буде тут, як акторка і з'явилася.

Марк Ронсон одружений із Грейс Гаммер (вона сидить за ним), середньою дочкою Меріл. За акторкою - її старша донька Мемі Гаммер

Фото Getty Images

Дуже приємною несподіванкою для глядачів стала поява на церемонії співачки Селін Діон. Артистка, яка страждає на невиліковний синдром ригідної людини, і чий стан невблаганно погіршується, вийшла на сцену, щоби вручити нагороду за найкращий альбом року (вона дісталася Тейлор Свіфт). Присутні в залі зустріли 55-річну Селін оваціями стоячи.

Через хворобу Діон втрачає контроль над своїми м'язами

Фото Getty Images

"Дякую вам усім! Я теж вас люблю. Ви прекрасні. Коли я кажу, що щаслива бути тут, то кажу це від усього серця. Ті, кому пощастило бути тут, на Grammy Awards, мають ніколи не перестати цінувати ту величезну любов та радість, яку музика приносить у наші життя та в життя людей в усьому світі", - цитує Діон Variety.

Чоловік Бейонсе Jay-Z з їхньою 12-річною донькою Блю Айві Картер. Отримуючи нагороду імені Dr.Dre за вплив світового масштабу, репер у своїй промові вщипливо згадав про те, що його дружині чомусь досі не дали жодної "Греммі" за найкращий альбом року

Найзворушливішим та найпронизливішим моментом церемонії в мережі називають виступ співачки Енні Леннокс, яка виконала "Nothing Compares 2 U" в память про свою колегу Шинейд О'Коннор. Артистка зі сцени закликала до миру та припинення вогню в усьому світі.

Нагадаємо, 56-річна Шинейд пішла з життя в липні 2023-го. Смерть зірки, чиє серце було розбите після втрати 17-річного сина, настала з природних причин.




Схожі новини: