Тріумф любові морпіхів: звільнена з полону бойова медикиня отримала пропозицію руки і серця від коханого

Переглядів: 294

4 січня 2024 23:42

Тріумф любові морпіхів: звільнена з полону бойова медикиня отримала пропозицію руки і серця від коханого фото

Звільнена учора з російського полону 28-річна бойова медикиня Галина Федишин заручилася зі своїм 30-річним обранцем, морським піхотинцем 36-ї ОБМП Миколою Гриценяком.

Ця пара разом пройшла бої за Маріуполь, пережила російський полон і довгу розлуку, але жорстокі випробування не порушили їхнє кохання.

Свідком чуттєвої сцени освідчення став командир 36-ї окремої бригади морської піхоти Сергій Волинський (Волина), який теж пройшов через жахіття полону.

«Сьогодні я став свідком не просто заручин, а справжнього тріумфу любові! Ця любов пережила випробування, здатні зламати найсильніших, але не дозволила зламати Вас. Пара українських морпіхів показала, що справжні почуття не знають перешкод, навіть коли це - пекло на землі.

Їхні почуття та відданість одне одному стали символами непереможної віри і надії. Їхня любов - це всеосяжне світло, що перемогло темряву найтяжчих часів! Вітаю вас із цим новим початком! Ваша історія - натхнення для всієї країни», - порадів за побратима й посестру Сергій Волинський.

МВ також писала про обмін військовополоненими, який був наймасштабнішим з початку повномасштабного вторгнення рф - в Україну повернулися 230 військовослужбовців.




Схожі новини: