Кейт Міддлтон залучила Джорджа, Шарлотту і Луї до волонтерства заради діток

Переглядів: 328

12 грудня 2023 23:00

Кейт Міддлтон залучила Джорджа, Шарлотту і Луї до волонтерства заради діток фото

Принцеса Вельська Кейт Міддлтон відвідала The Baby Bank - відділення благодійної організації, де нужденні родини з дітками можуть безкоштовно отримати одяг, іграшки, книжки, харчування тощо. 

Із собою Кетрін привезла цілий сімейний волонтерський загін - 10-річного Джорджа, 8-річну Шарлотту і 5-річного Луї. Вони передали до "бейбі-банку" пожертви та допомогли формувати набори для його підопічних до Різдва.

Відео про цей візит, який відбувся в листопаді, 11-го грудня запостили на офіційному YouTube-каналі принца і принцеси Вельських.

Тут багато людей, які жертвують свій час, багато волонтерів, які приходять і допомагають. Тож на цей вечір ви - волонтери", - дала настанову Кетрін синам і доньці.

Як розказала Hello! одна з керівників організації Лорен Голл, Міддлтон уже приїздила туди у квітні та пообіцяла наступного разу взяти з собою дітей, зрештою дотримавшись слова. Вони провели в "бейбі-банку" десь годину.

"Схоже, Шарлотті подобається організовувати речі, і вона з захватом збирала пакунки для її ровесників та для молодших, для малюків. Із захватом збирала пакунок маленьких одежинок для дитини", - поділилася Голл.

Окремо вона відзначила "ентузіазм" Луї по відношенню до крупних іграшок.

Нагадаємо, свій дебют у якості працюючого члена королівської родини молодший син Вільяма та Кетрін здійснив у травні. Доти ж хлоп'я вже встигло стати улюбленцем публіки завдяки своїй невимушеній поведінці та кумедним гримаскам під час урочистих заходів.

Джерело: Таблоїд




Схожі новини: