У Німеччині пара прикрасила вдома 555 ялинок і встановила світовий рекорд

Переглядів: 370

5 грудня 2023 14:05

У Німеччині пара прикрасила вдома 555 ялинок і встановила світовий рекорд фото

Сюзанна й Томас Єроміни побили власний рекорд — у 2021 році вони прикрасили 444 ялинки

У Німеччині сімʼя з міста Рінтельн прикрасила 555 різдвяних ялинок у своєму домі та встановила світовий рекорд. Про це повідомили в Інституті рекордів Німеччини (RID).

Інститут рекордів Німеччини підтвердив світовий рекорд щодо "найбільшої кількості прикрашених ялинок в одному місці" — 555. Так, Сюзанна й Томас Єроміни побили власний рекорд — у 2021 році вони прикрасили 444 ялинки.

Цьогоріч серед прикрашених ялинок є тематичні, зокрема присвячені фільму "Зоряні війни", футболу та персонажам із мультфільму "Нікчемний я" — міньйонам.

За словами Сюзанни, її чоловік Томас якось виявив ентузіазм до прикрашання, а потім почав купувати дедалі більше ялинкових прикрас і не зупинився досі. "Мені довелося до цього звикнути, але тепер мені це також дуже подобається", — додала жінка.

Завдяки своєму хобі Томас уже встановив п’ять світових рекордів поспіль (2017-2021). А 30 листопада 2023 року він отримав свій шостий сертифікат RID. "Це буде кінець. Наші можливості вичерпані. А ще мені дуже подобається число 555, оскільки його легко запам’ятати", — заявив Томас Єромін.

Джерело: Ліга




Схожі новини: