У Запоріжжі гостей «Солдатського привалу» зустрічає «Українка-берегиня»

Переглядів: 837

24 листопада 2023 22:45

У Запоріжжі гостей «Солдатського привалу» зустрічає «Українка-берегиня» фото

Волонтерський центр «Солдатський привал» відвідали учні гімназії №6. Гості подарували волонтерам чудову картину “Українка-берегиня”, яку намалював шестикласник Іван Лавро.

Картина відсьогодні зустрічає кожного відвідувача “Солдатського привалу”.

«Панове, інколи собачий холод та мряка відступають, бо просто не мають значення, тому що тобі щось гріє та світить! - ділиться враженнями від зустрічі з гостями керівниця «Волонтерського центьру «Солдатський привал» Галина Гончаренко. - Бува таке. Просто трапляються події, які роблять настрій. Я всім бажаю таких!

В «Привалі» сьогодні були надзвичайні гості! Гімназія №6 всім колективом допомогає нашим захисникам. Давно та серйозно. І не просто традиційний збір, а - з нетривіальним підходом! Учні гімназії створили картини... Саме - створили, бо ці твори не назвеш дитячими малюнками.

Картини пропонуються за донати на машину для бійців. Таким чином я познайомилась з Іваном (Іван Лавро, 6-А клас). Завдяки цьому юному Майстру в «Привалі» з'явилась його "Українка-берегиня"! «Привал» в свою чергу взяв участь в учнівській волонтерській ініціативі в порядку "алаверди".

Тільки діти можуть бути такими щирими! Не сперечайтесь! Це так! Скільки радості було в очах хлопця, коли він отримав в подарунок військову піксельну панаму та шеврон "Рабів до раю не пускають!"... А ще в нас з ним з'явився невеличкий спільний проект - Іван погодився розмалювати гільзи та ящик від боєприпасів. І це теж буде задіяно в зборах для допомоги фронту.

Панове, з такими дітьми я за Україну спокійна! Наші діти краще нас - вони вільні, розумні, талановиті, відкриті, безстрашні! Саме їм будувати нашу країну, та бути щасливими в ній!

Дякую батькам та педагогам за те, що вони виховують дітей справжніми Українцями, такими, як треба! Завдяки таким моментам хочеться жити! І працювати. Тож працюємо, та наближаємо Перемогу - кожен своєю працею та справою!

PS: А "Українка-берегиня" тепер в Привалі зустрічатиме бійців та всіх гостей! Слава Українцям!

Галина Гончаренко розповіла, що торік батьки та колектив гімназії №6 до Дня Збройних сил України започаткували проєкт «Благодійний ярмарок дитячих малюнків «З Україною в серці!».

Сенс проєкту «З Україною в серці!» полягає в тому, що талановиті діти малюють чудові картини, а кошти від їх продажу спрямовують на потреби ЗСУ!

Учні разом з художниками впродовж місяця малювали картини, які згодом були реалізовані на благодійному ярмарку. Кошти від продажу малюнків разом з БФ «Крила захисників України» збирали на автолазню. Зібрали 74300 грн.

У цьому році діти своїм талантом - малювати - збирають кошти для 81 окремої аеромобільної бригади в/ч А2120. Це військовий підрозділ у складі Десантно-штурмових військ Збройних сил України. Наразі вони дуже потребують автомобіль для виконання покладених на них завдань.

Мета заходу — зібрати 300 тисяч гривень на автівку для ЗСУ. Так, картину "Вільна" 12-річної учениці «Козацького ліцею» Валерії Довбіщук працівники Запорізької митниці придбали за майже 20 тисяч гривень.

Цього року до проєкту Запорізької гімназії №6 долучилися Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей", Запорізький академічний ліцей «Перспектива», ЗАЛ №23, гімназії №84, №8 і №103.

Що треба робити

  • Щоб обрати картину, перейдіть за посиланням.
  • Обирайте той малюнок, який допоможе наблизити нашу ПЕРЕМОГУ!
  • Обов'язкова умова.! Ваша ставка обов'язково повинна містити не тільки суму, як донат за картину, але й ваші контактні дані. Це може бути - посилання на ваш профіль у соцмережах фейсбук або інстаграм, або контактний номер телефону. Ця інформація необхідна для того, щоб організатори могли з вами зв’язатися!
  • з 19.11.2023 по 01.12.2023 обирайте картину, яка сподобалася.
  • Робіть найбільшу ставку (суму, яку готові задонатити); 02.12.2023 року організатори визначать власників картин, що зробили найбільшу ставку.
  • Якщо ваша ставка перемогла, організатори передають вам картину, а ви  - до БФ Крила Захисників України, які і придбають авто для ЗСУ (Картини можуть бути вручені особисто дитиною або надіслані поштою).



Схожі новини: