"Не хотіла, щоби він йшов у президенти": Приходько про Зеленського, "гнид", через яких не вертається у політику та свої дози алкоголю

Переглядів: 374

19 листопада 2023 17:04

Не хотіла, щоби він йшов у президенти: Приходько про Зеленського, гнид, через яких не вертається у політику та свої дози алкоголю фото

36-річна співачка Анастасія Приходько у новому інтерв'ю ТСН розповіла про суди з Петром Порошенком, відношення Костянтина Меладзе до неї, правду про те, чому не хотіла, аби Володимир Зеленський йшов у президенти та свого колишнього чоловіка.

За словами Насті, вона подала у суд на Порошенка через те, що він обманом зняв її у своєму передвиборчому ролику. Вона зазначила, що просто відстоювала своє.

"Я поперла судом, бо треба відстоювати себе. Я розуміла, що до виборів мені будуть постійно переносити суди. Я розуміла, що це судова система, тут було діло принципове", - сказала Анастасія.

Вона також натякає, що після цього у неї та її чоловіка забрали американські візи, а з літака її зняли, коли вона була вагітна.

"Я навіть не розумію, з яких причин мені анулювали візу, мені сказали, що ця інформація є конфіденційною. На жаль, я не можу відновити свою американську візу і не можу поїхати туди на гастролі", - додала Приходько.

Співачка розповіла також й про те, як до неї відносився композитор та продюсер Костянтин Меладзе.

"Він мені сказав, що чекає на те, коли ти будеш п'яною валятися під парканом і так закінчиться твоє артистичне життя. Він мене дуже принижував. Він пояснював, що таким чином намагається, щоб у мене не було зіркової хвороби. Але це приниження я не забуду. Казав, що я співаю дуже погано і що він в мене не вірить", - розповіла Настя.

Розповіла Приходько про президента Зеленського та те, що він, на її думку, відчуває.

"Його емоційний стан... я просто не знаю, як він тримається. Як швидко це все треба було зловити у своїй голові, як витримати цей перший удар. Але коли він пішов у президенти... я чесно кажу, не треба було туди йти. Бо він тоді не стикався з політикою, як я. Ну чесно кажу, важко. Мені вистачило виборів з Юлією Тимошенко. Хоча я йшла в нардепи у своїх округах. Я не хотіла, щоби він йшов. Бо емоційно це вигребти... Велика йому повага, що коли почалася війна, він міцно зібрався у кулак. Тому я у бік Зеленського нічого не скажу. Його потрібно підтримувати", - зазначила співачка.

"Я вирішила, що це не моє. Моє це те, коли ти вільний птах. Коли ти не відповідаєш за помилки інших людей. Коли ти розумієш, що вона просто гнида. Вона це зробила, як гнида. А ти відповідаєш своєю репутацією. Ну і я не колегіальна людина. Я можу брати на себе відповідальність масштабно, а коли скупчення людей там по 15 у партії і вони роблять щось безпокаранно, я не хочу за це відповідати. Якщо щось зміниться у нашому управлінні, можливо я тоді буду розглядати", - сказала Настя.

Анастасія Приходько не вперше зізнається, що може випити, аби пережити стрес

До речі, тримається Настя під час війни завдяки алкоголю. Вона відверто розповіла, що може "підбухувати".

"Я не вино п'ю і не шампанське. А такі, міцні напої. І не 50 грамів, і не 100", - сказала зірка.

Вона додала, що саме через стрес і алкоголь набрала лишніх кілограмів. А на питання про еротичну фотосесію на 40-річчя відповіла, що спочатку потрібно прибрати "пелікана" (друге підборіддя, - ред.). За словами співачки, схуднення дається їй дуже важко.

"Важко. Я хочу взяти курочку з кетчупом о першій ночі. Але я зараз, як це модно зараз казати, на інтервальному голодуванні. Я погладшала, бо я "підбухую". Я коли стресую, їм торт, от саме торт. Минулого року я почала набирати, коли були обстріли кожного дня минулого року. Я намагаюся тримати себе в руках з усіх сил. Навіть у соцмережах вже не говорю, що починаю худнути, бо знаю, що це швидко завершиться. Я розумію, що ці пиріжки, целюліт... я борюся сама з собою", - додала зірка.

А от на питання, що робитиме Приходько, якщо її чоловіку Олександру прийде повістка, зірка не змогла відповісти.

"Я не знаю як відповісти на це питання. Він багатодітний батько. Ми в рамках закону, ми залишаємося тут. Я не знаю, як буде далі. Але ми залишаємося тут", - сказала Анастасія.

Розповіла Настя також й про те, як відреагувала її донька на розповідь про свого біологічного батька. Адже 13-річна Нана не здогадувалася, що її справжній батько грузинський бізнесмен Нурік Кухілава. Приходько розірвала стосунки з Кухілавою після того, як він підняв руку на маленьку Нану.

"Вона це сприйняла - "ну окей". Я добу сиділа, слова місцями змінювала, як це правильно сказати, щоб не зачепити жодної струнки її душі. А вона мені каже "ну окей". Може це діти такі, може я чогось не знаю, у неї ніколи не виникало питань, а я нічого не приховую", - зазначила Настя.




Схожі новини: