Трагедія на дорозі: у Запорізькому районі в ДТП загинули три людини

Переглядів: 538

3 листопада 2023 18:54

Трагедія на дорозі: у Запорізькому районі в ДТП загинули три людини фото

У Запорізькому районі рятувальники деблокували травмованого та тіла трьох загиблих з понівеченого внаслідок ДТП автомобіля

У Запорізькому районі  автомобіль «BMW» зіткнувся з вантажівкою. Внаслідок аварії керманич легковика та двоє його пасажирів загинули на місці події, ще один пасажир автівки госпіталізований. Слідчими розпочато досудове розслідування. Про це повідомляє відділ комунікацій поліції Запорізької області.

"3 листопада близько 13:15 19-річний водій автомобіля «BMW-318» рухався по дорозі до села Спасівка Вільнянського району. На перехресті з автодорогою «Запоріжжя – Донецьк» керманич не надав перевагу в русі водію вантажного автомобіля «DAF» з причепом, який рухався в напрямку обласного центру. В результаті відбулось зіткнення транспортних засобів.

Унаслідок аварії водій авто «BMW» та двоє його пасажирів, жінки 63 та 22 років, отримали травми, не сумісні з життям,  22-річний пасажир з травмами доставлений до лікарні.

Відомості за цим фактом внесені до ЄРДР, правова кваліфікація – ч. 3 ст. 286 КК України", - говориться у повідомленні.

В той же час пресслужба ГУ ДСНС в Запорізькій області  вказує, що жахлива аварія  сталася раніше. Надзвичайники виїздили на місце ДТП деблокувати тіла загиблих і пораненого  пасажира.

"3 листопада о 12:37 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автомобільній трасі в одному із населених пунктів Запорізького району.

На місці  рятувальники встановили, що сталося зіткнення легкового та вантажного автомобілів. В результаті події травмувалася 1 людина та 3 загинуло. Надзвичайники за допомогою гідравлічного та електроінструментів деблокували постраждалого і тіла загиблих з понівеченого легковика. Травмованого чоловіка 2001 року народження госпіталізували каретою швидкої до медичного закладу.

Застосовуючи механічну піну, рятувальники запобігли займанню палива, яке розлилося на проїжджу частину дороги.

Причина події встановлюється. За фактом відповідними органами проводиться розслідування. Від ГУ ДСНС залучалося 10 рятувальників та 2 одиниці техніки", - інфрмує прсслужба ГУ ДСНС.

 




Схожі новини: