Фігурант "п’яних секс-вечірок" відгуляв лакшері-весілля: скандальні подробиці розлютили українців

Переглядів: 385

24 жовтня 2023 16:20

Фігурант п’яних секс-вечірок відгуляв лакшері-весілля: скандальні подробиці розлютили українців фото

Фотографії зі свого весілля розмістив у соцмережах сам Олег Захаров, однак після розголосу закрив сторінки.

Фігурант “п’яних секс-вечірок”, які відбувалися у Києві, відгуляв лакшері-весілля, скандальні подробиці якого розлютили українців.

На весіллі Олега Захарова гості слухали путінський реп і вихвалялися фейковим багатством. Гучне весілля фігуранта секс-вечірок в одному з найдорожчих готелів України викликало бурхливу реакцію соцмереж. Чому підозрюваний у справі про насильство під вінцем, а не в СІЗО? 

“Розкішне” весілля скандального блогера

Чергове лакшері-весілля відгуляли на Львівщині. Але обурює найбільше навіть не те, де та з яким пафосом відсвяткували урочистості, а те, хто саме замовив цей шабаш під час війни. Нареченим виявився Олег Захаров - молодик, який у лютому 2023 року втрапив в інший скандал. Тоді до Мережі злили відео, де він разом із друзями на квартирі в Києві споював дівчат, фотографував їх напівоголеними та нібито вчиняв сексуальне насильство над ними. Чому Олег не в СІЗО? Все просто - за нього сплатили заставу в розмірі 402 тисяч гривень.

Першим про чергове “весілля на кістках” повідомив журналіст Андрій Лохматов. Попри те, що Олег після його допису закрив свою сторінку, як-то кажуть - інтернет пам’ятає все.

"От ви там обурювалися тим, що Полякова, Пономарьов і Дзідзьо розважали прокурорів на весіллі в Emily Resort, яке коштувало десятки мільйонів гривень. Але це ще не все. Приблизно в той самий час в іншому - одному з найдорожчих готелів країни Edem Resort Medical & Spa - відгуляв своє весілля фігурант гучної історії про блогерів з Івано-Франківська, які влаштовували вечірки в Києві, де, за версією слідства, споювали дівчат, а потім вчиняли над ними сексуальне насилля, знімали це на відео, поширюючи його в мережі", - зазначив журналіст.

На одному з відео, яке сам Олег і опублікував у себе в Інстаграм, він із друзями в караоке. Хильнувши чарку, молоді люди за традицією затягнули пісню та не дуже талановито зачитали реп російського виконавця Тіматі. Той відомий тим, що відкрито підтримує Путіна, складає про нього пісні та літає бізнес-джетом до Кадирова.

"Весілля на кістках"

Як Олег дозволив собі таке, без применшень, розкішне весілля - питання недоречне. Проте погодьтеся, принаймні тепер зрозуміло, ким треба бути, щоб дозволили собі так жирувати, коли в Україні другий рік триває повномасштабна війна. Схоже, репутація - це останнє, про що хвилюється цей хлопак.

Але людям це точно не однаково. Це доводить бурхлива реакція соцмереж. Багато користувачів навіть вимагають реакції Національної поліції та Офісу президента.

Ведучим на весіллі був відомий комік Юрій Ткач. Однак він швидко пояснив, як опинився на скандальній події, та розповів, куди витратить отриманий гонорар.

"Ми живемо і працюємо в умовах великої війни і як публічні люди, які несуть на собі відповідальність перед громадськістю, маємо дуже обережно ставитися до всього, що робимо. Визнаю цю ситуацію ганебною! Всі наслідки приймаю та обіцяю, що більше подібних ситуацій за моєї участі не станеться! Щодо гонорару за це весілля - вже сьогодні передаю військовим мавік і старлінк, які в тому числі були придбані за цей гонорар. Всі гроші до копійки за це замовлення підуть і на інші добрі справи, результати яких ви обов’язково побачите", - сказав український актор, комік Юрій Ткач.

На підтримку Ткача виступили кілька відомих українців. У коментарях його підтримали ведучий Анатолій Анатоліч, актор Тарас Цимбалюк і блогер Олександр Волошин, який попросив фанатів бути стриманими.

"Дуже багато уваги прикуто до відомих людей, і це норма, але за будь-який косяк люди готові розірвати. Вони не спостерігають, що роблять ці публічні люди. Вони взагалі не в контексті, не аналізують. От, наприклад, я вчора викладав історію, як військовому, який воював 1,5 року, люди пишуть у ТікТок "чому не на фронті". Люди, куди ми котимося, будьте добрішими. Юра - людина, яка виконує свою роботу, заробляє, веде весілля і за ці гроші допомагає ЗСУ. Неможливо перевірити кожну людину, до якої вона їде вести захід", - сказав Волошин.

Весільні скандали

Цей весільний скандал, на жаль, не перший. З 7 на 8 жовтня мільйонне весілля відгуляв у минулому київський прокурор Ростислав Ільницький. Вражало воно не лише розмахом і висотою торта, але і своєю зірковістю. На весіллі експрокурора та експрацівниці львівського ДБР виступали Олександр Пономарьов, Дзідзьо та Оля Полякова. Остання різко відповіла хейтерам і зізналася, що не перевіряє своїх замовників.

"Невже хтось із вас серйозно думає, що я цікавлюся походженням доходів замовників своїх виступів? Невже хтось думає, що я взагалі знаю, хто вони? Невже ви думаєте, що мені взагалі надають таку інформацію? Моя робота - точно не аудит і не розслідування, звідки в них є гроші..." - сказала тоді співачка.

Нагадаємо, 1 лютого в Києві правоохоронці провели  обшуки в організаторів так званих п’яних вечірок, на яких дівчат могли "накачувати" алкоголем та домагалися їх.

Джерело: ТСН

 




Схожі новини: