Побиття та насильство: Дженніфер Лопес відреагувала на скандал з її ексбойфрендом

Переглядів: 189

23 травня 2024 17:30

Побиття та насильство: Дженніфер Лопес відреагувала на скандал з її ексбойфрендом фото

Джей Ло та Шон Комбс зустрічалися на початку 2000-х. Скандал з репером став черговим ударом для артистки, яка наразі переживає драму в особистому житті.

Американська співачка Дженніфер Лопес відреагувала на скандал з її колишнім бойфрендом Шоном Комбсом (Дідді). Про це пише Daily Mail.

Співачка була "схвильована" та "з розбитим серцем", коли дізналася, що її колишній хлопець Дідді бив свою тодішню дівчину Кессі в коридорі готелю, що стало черговим ударом для Джей Ло на тлі повідомлень про те, що її шлюб з Беном Аффлеком йде до розлучення.

Втім, Дженніфер, яка зустрічалася з репером з 1999 по 2001, не планує публічно коментувати скандальний запис або будь-які інші звинувачення, висунуті проти екскоханого в останні місяці.

"Крім усього іншого, з чим стикається Джен у своєму житті, вона знає і бачила те, що зробив Дідді, і надзвичайно розчарована", — розповів інсайдер, проте "це не її історія", щоб публічно реагувати на скандал.

"Їй огидно бачити, що хтось, хто в певний момент її життя був тим, кому вона так довіряла, врешті-решт перетворився на дуже пошкоджену людину. Дивитися на це неприємно", — додало джерело.

На відео видно, як репер схопив Кессі за потилицю і кинув на землю, коли вона намагалася потрапити в ліфт, а потім вдарив ногою, коли вона нерухомо лежала на підлозі. Потім він потягнув дівчину назад до кімнати за кофту.

Після суспільного резонансу Дідді опублікував відео з вибаченнями, стверджуючи, що опинився в поганому місці і звернувся до Бога за прощенням.

Тим часом окружний прокурор округу Лос-Анджелес заявив, що вони не зможуть притягнути Дідді до відповідальності за напад, оскільки термін давності минув, адже інцидент стався у 2016 році. У Каліфорнії він для простого нападу становить один рік, а для нападу за обтяжуючих обставин — три роки. Судячи зі строків, жодне обвинувачення не могло бути пред'явлено музиканту.

Фокус




Схожі новини: