Тіла накрив ковдрою та втік: у Запоріжжі чоловік до смерті забив молотком власних батьків

Переглядів: 438

11 жовтня 2023 18:54

Тіла накрив ковдрою та втік: у Запоріжжі чоловік до смерті забив молотком власних батьків фото

У Запоріжжі 52-річний чоловік після сварки вбив власних батьків.

За інформацією Нацполіції, до правоохоронців звернулась 62-річна запоріжанка, яка повідомила, що тітка та її чоловік упродовж п’яти днів не виходять на зв'язок.

На адресу мешкання зниклих виїхали працівники слідчо-оперативної групи.

Правоохоронці поспілкувалися із сусідами подружжя та встановили, що їх вже декілька днів ніхто не бачив. Двері до квартири були зачинені, а вікна зашторені.

Поліцейські зайшли до квартири та виявили в середині трупи 75-річної жінки та 79-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті.

Після оперативно-пошукових заходів поліцейські встановили, що вбивцею виявився 52-річний син потерпілої, який після скоєння злочину почав переховувався місті. За декілька годин оперативники розшукали фігуранта.

Наразі встановлено, що між батьками та сином виник конфлікт через те. Що він вживав алкоголь. Чоловік схопив молоток та почав бити матір по голові. Впевнившись, що вона вже мертва, зловмисник пішов в кімнату до вітчима і також вдарив його кілька разів молотком по голові. Після цього ударив його ножем шию.

Зловмисника затримали на підставі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

На цей час слідчим вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого п.1 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство)

 




Схожі новини: