У Запоріжжі на вулиці затримали чоловіка з амфетаміном

Переглядів: 371

29 вересня 2023 12:44

У Запоріжжі на вулиці затримали чоловіка з амфетаміном  фото

Чоловік замовив психотроп в інтернеті та отримав його на одному з поштових відділень міста. Його затримали, а заборонену речовину вилучили та направили на експертне дослідження.

26 вересня поліцейські під час оперативного відпрацювання території міста зупинили 36-річного чоловіка на одній з вулиць Шевченківського району. Під час перевірки у нього виявили пакунок із кристалічною речовиною білого кольору (попередньо - психотропна речовина амфетамін) вагою понад 28 грамів. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Запорізькій області. 

Для встановлення обставин та документування факту злочину на місце події прибула слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції.

Чоловік пояснив правоохоронцям, що виявлену в нього психотропну речовину він замовив в мережі Інтернет для особистого вживання. Відправлення з наркотиком він отримав у одному із поштових відділень міста.

Вартість вилученого наркотика за цінами «чорного ринку» становить близько 20 тисяч гривень. Його направлено до Запорізького НДЕКЦ для проведення експертизи. Крім того, у порушника вилучили мобільний телефон та три сім-карти різних мобільних операторів.

За вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, чоловіку повідомлено про підозру. Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває під процесуальним керівництвом Шевченківської окружної прокуратури. Правоохоронці встановлюють шляхи надходження заборонених речовин, а також перевіряють фігуранта на причетність до збуту наркотиків.




Схожі новини: