Ракетний удар по штабу Чорноморського флоту рф: пропагандисти повідомляють про шість постраждалих

Переглядів: 335

22 вересня 2023 15:36

Ракетний удар по штабу Чорноморського флоту рф: пропагандисти повідомляють про шість постраждалих  фото

У п’ятницю, 22 вересня, у Севастополі прогриміли потужні вибухи. Гауляйтер Михайло Развожаєв заявив про ракетний удар по штабу Чорноморського флоту РФ.

На фото, опублікованих місцевими Telegram-каналами, видно чорний дим, «як від прильоту». Перед цим окупанти знову зробили «димову завісу» над бухтою.

Російські пропагандисти повідомляють про шість постраждалих унаслідок ракетного удару по штабу Чорноморського флоту РФ у Севастополі. Про це повідомляє російський Telegram-канал 112.

Зазначається, що місцева «влада» попередила про можливість повторного удару і закликала мешканців не залишати помешкань. На місці працюють наземні служби та авіарятувальні групи.

У іншому пропагандистському агентстві -  ТАСС заявили, що уламки після ракетного обстрілу розкидані на сотні метрів, до місця інциденту прямує велика кількість техніки.

Україна офіційно вибухи поки не коментувала.

Російським окупантам вже неспокійно у Криму, який вони захопили. Особливо неспокійно протягом останнього тижня. Про це в ефірі телемарафону заявив речник Повітряних сил Юрій Ігнат, який відреагував на вибухи у Севастополі та ймовірний "приліт" по штабу Чорноморського флоту РФ.

"Я не можу, на жаль, коментувати ці речі. Я думаю, ті, хто може, прокоментують пізніше, тому що і напередодні, і під час, і навіть після операцій, які успішно проводять Сили оборони, потрібна певна тиша. Агентура ворожа не спить", – сказав він.

Речник наголосив, що у Криму вже досить неспокійно для окупантів, особливо протягом останнього тижня.

"Усі сили оборони, усі служби, які працюють спільно, роблять усі для того, щоб окупантам було неспокійно у Криму. Таким чином Сили оборони роблять фразу "Не хочется уезжать из Крыма" знаковою для всіх", – додав Ігнат.




Схожі новини: