Kalush записав спільний трек із репером Mykola Vynar й польським виконавцем Grubson — відео

Переглядів: 507

18 вересня 2023 08:30

Kalush записав спільний трек із репером Mykola Vynar й польським виконавцем Grubson — відео  фото

Гурт Kalush записав спільний трек із польським виконавцем Grubson та українським репером Mykola Vynar. Пісня називається "Lalala", а також музиканти створили кліп до неї.

Lalala — перший спільний трек артистів, який розповідає про залежність від музики та її впливу на життя. В пісні музика порівнюється з наркотиками, адже вона може впливати на настрій та поведінку, вважають артисти.

Ідея спільного треку належить Mykola. Він показав пісню фронтмену гурту Kalush Олегу Псюку, а той запропонував додатково долучити Grubson, з яким вони познайомилися на фестивалі "Wschód Kultury" ("Схід культури") в Польщі у 2021 році.

"Ми дещо змінили партії та записали спільний трек. Випустити пісню тоді так і не вдалося, адже почалась повномасштабна війна, тож повертаємося до релізу тільки зараз", — коментує Олег Псюк.

Гурт Kalush було засновано у 2019 році, тоді ще майбутній соліст Олег Псюк "кинув клич" у соцмережах, написавши, що хоче створити реп-гурт. Постійний склад гурту наразі — це сам засновник та фронтмен Олег Псюк та МС КИЛИММЕН.

Kalush відзначився співпрацею з такими артистами, як alyona alyona, YARMAK, Христина Соловій, Skofka, Jerry Heil, Океан Ельзи, Leo Mantis, Станіславська, Діма Варварук, vlada, PANINI, Gedz, Skip, Tember Blanche.

Mykola Vynar — український репер, хіп-хоп виконавець. Співзасновник бренду вуличного одягу "PARTYFACE", засновник подкасту про український хіп-хоп "В'Ю", гострайтер.

Grabson — продюсер, репер і вокаліст. Він першим у Польщі побив рекорд YouTube, а його пісня "Na Szczycie" стала першою піснею в стилі хіп-хоп, яка подолала рубіж у 100 мільйонів переглядів. Володар золотих і платинових записів.

 




Схожі новини: