У Запоріжжі в орендованій квартирі чоловік організував виробництво психотропів

Переглядів: 357

12 вересня 2023 21:30

У Запоріжжі в орендованій квартирі чоловік організував виробництво психотропів фото

Слідчі направили до суду обвинувальний акт відносно ділка, який організував виробництво психотропів

За інформацією поліції Запорізької області, 37-річний житель Запоріжжя в орендованому приміщенні чоловік облаштував нароколабораторію, де з метою подальшого збуту виготовляв у особливо великих розмірах метамфетамін, амфетамін, метадон та 4-ММС. Для прикриття незаконної діяльності зловмисник оформив підприємництво з виробництва харчових продуктів.

Кіберполіцейські отримали інформацію, що підприємець замовляє доставку предметів специфічного спрямування, які можуть використовуватись для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів та прекурсорів. Перевірку і документування його дій проводили в межах кримінального провадження.

13 червня правоохоронці провели санкціонований обшук в орендованому фігурантом складському приміщенні на території Вознесенівського району.

У результаті заходів поліцейські виявили докази наркобізнесу. Серед вилученого - лабораторне обладнання, посуд, ємності з рідкими речовинами та чорнові записи щодо протиправної діяльності.

Також у нарколабораторії правоохоронці виявили та вилучили вже готовий продукт виробництва - майже 3,7 кг речовини білого кольору, близько 1,7 кг кристалічної речовини чорного кольору та майже 0,5 кг кристалічної речовини білого кольору.

Вилучене направлено на експертизу до Запорізького НДЕКЦ. Згідно з висновком, вилучені речові докази - це особливо небезпечна психотропна речовина «4-ММС», психотропна речовина «метамфетамін», наркотичний засіб «метадон», психотропна речовина «амфетамін».

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч.1 ст.317, ч.1 ст.313, ч.3 ст.307 КК України

Слідчим відділу поліції № 1 Запорізького РУП обвинувальний акт спрямовано до суду для прийняття рішення відповідно до чинного законодавства.




Схожі новини: