Розвернув усі крісла: 16-річний учасник "Голосу країни" з окупованого міста Запорізької області вразив усіх тренерів

Переглядів: 551

11 вересня 2023 11:08

Розвернув усі крісла: 16-річний учасник  Голосу країни з окупованого міста Запорізької області вразив усіх тренерів фото

Учасник "Голосу країни-13" Владислав Пелих виконав пісню українською та польською мовами та розвернув усі 4 тренерські крісла.

10 вересня на телеканалі “1+1 Україна” відбувався показ другого епізоду європейського сезону "Голосу країни-13".  Серед учасників був і Владислав Пелих з окупованого міста Пологи Запорізької області, який евакуювався до Польщі. Про його яскравий виступ розповіла пресслужба телеканалу.

Новий сезон знімається у Варшаві за підтримки польських партнерів та на їхніх потужностях і покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. В легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія Саніна, Артем Пивоваров, Іван Клименко та DOROFEEVA.

На сцені "Голосу країни" виступив 16-річний Владислав Пелих з піснею Jerry Heil & Ochman — BRONIA, автором якої є тренер Іван Клименко. Влад родом з міста Пологи, Запорізької області. Його рідне місто понад рік знаходиться під окупацією. Хлопець переїхав до Гданська, де отримав велику підтримку місцевих мешканців.

"Я з міста Пологи, Запорізької області. Моє місто знаходиться під окупацією ще з 3 березня. Для мене це надважлива пісня, адже вона є польсько-українська. Я хотів нею донести до кожного глядача, що ми дуже вдячні Європі та Польші за неймовірну допомогу. Завдяки цій підтримці ми змогли відновитися та бути зараз такими, якими ми є", — прокоментував свій виступ Владислав. 

Своєю участю у "Голосі країни-13" Владислав хоче подякувати польським друзям за допомогу. Пісня, яку він виконав, прозвучала українською та польською, і в поєднанні з неймовірним тембром юнака розвернула крісла всіх 4 тренерів. А зворушлива промова Владислава розчулила весь зал. Артем Пивоваров навіть не зміг стримати сліз.

"Незалежно від того, яким буде ваш вибір, я хочу подякувати вам за сміливість, за те, що ви гідно представляєте плеяду молодого, свідомого покоління нової України. Ваша історія мені дуже болить. В мене також батьки були в окупації. І мій дім продовжують бомбити щодня. Але ми сьогодні тут, аби нести нашу культуру, нашу айдентику, наше коріння, спадщину в світ і говорити про Україну. Дякуємо вам за те, що ви в свої 16 років так сміливо, щиро та відважно говорите про Україну", — висловив свої враження від виступу учасника Артем Пивоваров.

Своїми емоціями також поділилася DOROFEEVA, яка родом з Криму і чудово розуміє почуття усіх, чиї міста знаходяться в окупації.

"Моє рідне місто в окупації вже дуже давно. Я — кримчанка. Розумію те, що ви відчуваєте. Безмежна вдячність вам за виконання польсько-української пісні, тому що наша вдячність Польщі за допомогу безмежна. І те, що сьогодні відбувся "Голос країни", — дякуємо теж Польщі! Мені дуже сподобався ваш тембр, ви несете світло. Мені б дуже хотілося, щоб ви опинилися в моїй команді" — поділилася Надя Дорофєєва. 

Після спілкування з тренерами Владислав вирішив обрати  Юлію Саніну. 

Нагадаємо, під час зйомок “сліпих прослуховувань” на сцену “Голосу країни-13” вийшло 60 різножанрових вокалістів, які під час кожного виступу дивували тренерів Юлію Саніну, Артема Пивоварова, Івана Клименка та DOROFEEVA, а також глядацьку залу потужними голосами. 13 сезон музичного проєкту “Голос країни” було реалізовано спільно з Telewizja Polska (TVP). За новими правилами, команди тренерів цього року складатимуться із 10 співаків, які стануть справжніми амбасадорами української музики у Європі.

 

 




Схожі новини: