Не вижив: від отриманих в ДТП травм у лікарні помер 44-річний водій автомобіля «Mercedes»

Переглядів: 481

9 вересня 2023 10:00

Не вижив: від отриманих в ДТП  травм у лікарні помер 44-річний водій автомобіля «Mercedes» фото

Смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася 7 вересня поблизу села Червоний Яр Запорізького району.

На місці події працювали слідчо-оперативна група терпідрозділу поліції, слідчі з розслідування злочинів у сфері транспорту, працівники швидкої медичної допомоги та ДСНС. Про обставини аварії інформує відділ комунікацій ГУНП в Запорізькій області.

«Попередньо встановлено, що 64-річний водій автомобіля ГАЗ під час зміни напрямку руху скоїв зіткнення з «Mercedes-Benz», який рухався в попутному напрямку.

44-річний керманич «Mercedes-Benz» отримав тяжкі тілесні ушкодження та був госпіталізований. Під час реанімаційних заходів потерпілий помер.

За результатами медичного освідування водій ГАЗу тверезий. Обидва транспортні засоби вилучені та поміщені на територію спецмайданчика», - повідомляє відділ комунікацій.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Правова кваліфікація події - ч. 2 ст. 286 (Порушення правил дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Для встановлення обставин ДТП призначено низку експертиз.

 




Схожі новини: