Ворог України та Ізраіля-2

Переглядів: 423

29 серпня 2023 19:20

Ворог України та Ізраіля-2 фото
Корнійчук та Тимошенко

Чому посол України в Ізраїлі намагається посварити наші держави?

Завершую журналістське розслідування, яке почав ще у липні. Виклад першої частини.

Як Корнійчук у владу сходив і до в’язниці потрапив.

10 Як Корнійчук став нардепом 5-го скликання від «БЮТ»? Як став членом УСДП? Чи це було пов’язано з родинними зв’язками з Онопенком?

Впевнений, що усьому була рука Онопенка.

11. В чому була робота Корнійчука на посту першого заступника голови Комітету з питань правової політики?

Мені це не відомо. Вважаю, роботи не було.

12. Як Корнійчук став нардепом 6-го скликання від «БЮТ», № 10 в списку? Чи це пов’язано з батьком його тодішньої дружини Онопєнком? А з групою Медведчука Суркісів?

Впевнений, що пов’язано.

Тимошенко та Королевська

13. В чому була робота Корнійчука на посту заступника голови «БЮТ» (з листопада 2007), члена комітету з питань правосуддя (з грудня 2007)? Чому він склав депутатські повноваження 23 травня 2008-го?

Мені це не відомо. Вважаю, був скандал.

Корнійчук та Тимошенко

14. З чого складалася його робота з квітня 2005-го, коли він очолив київську міську організацію УСДП? Чи був тут зв'язок з Онопенком? Чи правда, що у листопаді 2006-го на партійному з'їзді його обрали головою УСДП після того, як лідер партії, його колега по фракції БЮТ і водночас тесть Онопенко (під №4 списку БЮТ) обійняв посаду Голови Верховного Суду України. Чи був конфлікт інтересів?

Протекція та конфлікт інтересів були.

Онопенко в СДПУ(о)

15. Чи правда, що Корнійчук прийняв УСДП від тестя Онопенка, а передали Наталії Королевської (яка очолювала партію «Украіна Вперед!» і брат якої працював в уряді москви).

Все так і є.

16. Якими були відносини Корнійчука з Соціал-демократичною партією України (об'єднаною)? Чи йому було відомо, що саме з цією партією пов'язані не тільки Онопенко, а й Порошенко, Медведчук, Папієв, Шуфрич? Це його однодумці?

Вважаю, що справа не в ідеології: Корнійчук був з тими, з ким вигідніше і, скоріш за все, здійснював накази кдб.

17. Чи правда, що 22 грудня 2010 року Корнійчука було затримано за кримінальними звинуваченнями. Процесуальні порушення були, але по суті звинувачення були вірні? Чи правда, що в той час батько його дружини Онопенко був головою Верховного суду?

Про арешт правда. Про порушення і звинувачення правда. Про Онопенка правда. Деталі за посиланням

Корнійчук під арештом   

18. Чи правда, що 9 грудня 2011 року Печерський райсуд Києва застосував до Корнійчука амністію, таке рішення оголосила голова у справі суддя Царевич (задіяна у купі скандалів). Що Печерський райсуд ухвалив не задовольняти цивільний позов компанії "Нафтогаз"; до Корнійчука у розмірі 6 млн 638 тис. 304 грн.? Що колишній голова Верховного суду Онопенко зізнався, що говорив з Януковичем про виправдувальний вирок Корнійчуку.

Все це правда.

19. Чи правда, що у травні 2016 року Вищий спеціалізований суд України виніс виправдувальний вирок у справі Корнійчука. Чи правда, що Колегія суддів ВССУ відхилила касаційну скаргу на вирок Печерського райсуду. Чи правда, що у січні 2018 року Європейський суд з прав людини в справі «Korniychuk v. Ukraine (no.10042/11)» визнав незаконним його арешт в грудні 2010 року, оскільки він був проведений без судового ордера, і також зобов'язав Україну виплатити Корнійчуку EUR 6,5 тис. нематеріальної шкоди. Цікаво, він отримав ці гроші?

Все правда. Про гроші не знаю.

Далі буде. Як Корнійчук став послом України в Ізраїлі, як він шкодить обом країнам і хто його кришує? Читайте вже незабаром.

 

 




Схожі новини: