Ворог України та Ізраїля

Переглядів: 609

27 серпня 2023 22:43

Ворог України та Ізраїля фото

 Завершую журналістське розслідування, яке почав ще у липні. Виклад перших 5-ти частин - https://www.mv.org.ua/news/266301-terpec_urvavsja_chastina_pjata.html

Цей лист був адресований головному фігуранту розслідування гр-ну Корнійчуку, який поки ще є послом України в Ізраїлі. Він на запитання не відповів. Спочатку чомусь відповідало посольство, потім – мовчання. Строк для відповіді минув, то ж спробую відповісти я.

Як гартувалася зрада?

1. Чому Корнійчук не афішує відомостей про батьків, зокрема - про тата, який був генералом міліції ще за радянських часів?

Вважаю, це йому не вигідно.

2. Чому він у 1983-му поступив в Мінський військово-політичний учбовий заклад? Чи він там вступив до лав кпрс та чи підписував документ з кдб?

Поступив, бо батько допоміг. В КПРС був з вірогідністю 100%. В кдб – майже стільки же, адже країну очолював андропов. Так вважаю не тільки я. Така ж думка в Андрія Єрмоленка, мого товариша, що є Семенівським сільським головою та боронив Україну з 24.02.22 у теробороні. Він поступив у Мінський військово-політичний учбовий заклад у 1984-му, у кпрс був, щодо кдб утримався, бо Андропова вже не було.

3. Де Корнійчук працював після військового вузу і на яких посадах?

Мені це не відомо. Вважаю, за фахом. В радянській системі.

4. Коли Корнійчук став чоловіком доньки топ-юриста Василя Онопенка, коли перестав ним бути і чому?

Мені це не відомо також. Але  сином генерала міліції та зятем топ-юриста він був.

5. Чи батько та Онопенко допомагали його службовому просуненню?

Впевнений, що так.

6. Як Корнійчук став віце-консулом України в Нью-Йорку? В чому були його службові обов’язки?

Мені це не відомо. Вважаю, без протекції не обійшлося.

7. Як Корнійчук став секретарем судді Верховного суду Джеррі Бушмеєра? (Північний округ Техасу, США). Як він працював одночасно на Україну та на США?

Мені це не відомо. Працював на себе та, можливо, на кдб.

8. Як Корнійчук став старшим викладачем Дипломатичної академії при МЗС України і при цьому - старшим партнером юридичної фірми «Магістр & Партнери»?

Мені це не відомо. Вважаю, без протекції не обійшлося.

9. Як Корнійчуку вдавалося працювати одночасно на держслужбі і в комерції? Він працював більше на державу або на юрфірму?

Впевнений, що він працював на себе та, можливо, на кдб.

Далі буде:

як Корнійчук служив Медведчуку та Тимошенко, попав спочатку в Раду, а потім в тюрму і нарешті став послом України в Ізраїлі

На фото: Володимир Корнійчук - батько Євгена  та Василь Онопенко - батько колишньої дружини

 




Схожі новини: