У Запоріжжі правоохоронці накрили склад з нелегальними цигарками майже на 200 тисяч гривень

Переглядів: 354

29 серпня 2023 18:45

У Запоріжжі правоохоронці накрили склад з нелегальними цигарками майже на 200 тисяч гривень фото

У Запоріжжі поліцейські вилучили із незаконного обігу партію безакцизних тютюнових виробів на суму близько 200 тисяч гривень

У Комунарському районі правоохоронці виявили склад, у якому зберігалось майже 3300 пачок цигарок для подальшого продажу. Нелегальну продукцію вилучено. Наразі встановлюються канали її надходження та особи, причетні до незаконного бізнесу.

Під час перевірки об’єктів виробництва та реалізації підакцизної групи товарів правоохоронці отримали оперативну інформацію щодо можливого місця накопичення контрафактних тютюнових виробів. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Запорізькій області. 

У межах кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України, працівники поліції провели санкціонований обшук в одному з торгових кіосків, розташованих на території ринку в Комунарському районі.

Під час заходів правоохоронці виявили та вилучили майже 3300 пачок безакцизних цигарок різних торгівельних марок.

Вся вилучена контрафактна продукція направлена на проведення експертизи до Запорізького НДЕКЦ МВС України. За цінами «чорного» ринку її вартість становить майже 198 тисяч гривень.

Досудове розслідування триває під процесуальним керівництвом Шевченківської окружної прокуратури. Вживаються заходи щодо встановлення особи орендаря приміщення та накладення арешту на тимчасово вилучене майно.




Схожі новини: