Горіли балкони і квартири: запорізькі рятувальники продовжують приборкувати пожежі внаслідок обстрілів

Переглядів: 671

26 серпня 2023 23:29

Горіли балкони і квартири: запорізькі рятувальники продовжують приборкувати пожежі внаслідок обстрілів фото

26 серпня внаслідок ворожого обстрілу в Оріхові сталася пожежа в п’ятиповерховому житловому будинку

Про ліквідацію загоряння повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС в Запорізькій області.

На місці співробітники ДСНС встановили, що горить одна з квартир на п’ятому поверсі. Рятувальники оперативно ліквідували пожежу на загальній площі 50 кв.м. Жертв та постраждалих немає. Від ГУ ДСНС залучалося 5 рятувальників та 1 одиниця техніки.

А за попередню добу внаслідок обстрілів виникло 6 пожеж у населених пунктах Запорізького, Василівського та Пологівського районів. Зокрема, в смт Степногірськ сталася пожежа в п’ятиповерховому житловому будинку.

Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що горять два балкони квартир на першому та другому поверхах. Надзвичайники оперативно ліквідували пожежу на загальній площі 10 кв.м. Жертв та постраждалих немає. Від ГУ ДСНС залучалося 5 рятувальників та 1 одиниця техніки.

Того ж дня, рятувальники приборкали пожежі в квартирах п’ятиповерхового житлового будинку, гаражі, господарчій споруді та житловому будинку на загальній площі 210 кв.м в населених пунктах Пологівського району.

Для забезпечення побутових потреб населення співробітники ДСНС здійснили підвіз 40 тонн технічної води, а також питної води і продуктів харчування в Гуляйполе і Оріхів та смт Степногірськ.

Всього від ГУ ДСНС для проведення гуманітарного розмінування, ліквідації пожеж і надання допомоги залучалося 12 одиниць техніки та 51 рятувальник.

«Підрозділи ДСНС перебувають в підвищеній готовності і на територіях, де тривають бої, після закінчення артобстрілів залучаються до ліквідації наслідків надзвичайних подій», - зазначає пресслужба.




Схожі новини: