Соняшники надихали: на Запоріжжі картину незалежної України створювали люди в погонах

Переглядів: 530

25 серпня 2023 15:22

Соняшники надихали: на Запоріжжі картину незалежної України створювали люди в погонах фото

У День Незалежності України представники Державної прикордонної служби України, Національної поліції України, Національної гвардії України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій долучились до створення картини про Незалежну Україну

Автором картини є юний художник із Бердянська Максим Бровченко на псевдо Космо Макс. Подробицями поділилися прикордонники Бердянського прикордонного загону.

«Попри наявні розлади аутистичного спектру, 11-річний хлопчик демонструє усьому світу, що вести боротьбу з ворогом може кожен, і не лише на полі бою. Космо Макс малює полотна та продає, а зароблені кошти перераховує військовим, бо переконаний, що кожен з нас повинен робити усе можливе, щоб наблизити Перемогу!

Аби картина була довершеною, кожен з представників правоохоронних відомств, взявши у руки пензлі та фарби, наповнив полотно силою, мужністю, відвагою, нескореністю та непоборністю, яка неодмінно допоможе нашим захисникам в протистоянні з ворожою навалою.

На згадку про зустріч, військові подарували Космо Максу шеврони та розписали прапор, який є символом непримиренної боротьби українського народу за мирне майбутнє Батьківщини! - говориться у повідомленні на фейсбук-сторінці Бердянського прикордонного загону.

 




Схожі новини: