У бік одного з міст Запорізької області рухаються танки рф

Переглядів: 598

6 серпня 2023 15:00

У бік одного з міст Запорізької області рухаються танки рф фото

У бік тимчасово окупованого Бердянська загарбники перекидають танки, робиться це через тимчасово окупований Маріуполь.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

Він каже, що останнім часом достатньо активно росіяни перекидають боєприпаси. Наприкінці минулого тижня спостерігали досить велике перекидання.

«Перш за все це було схоже на те, що перекинувся якийсь великий підрозділ, йде на заміну іншому і зокрема те, що ми бачимо кількість поранених, яка цього тижня потрапила у зворотній бік лише підтверджує цю гіпотезу. Останніми днями рух сповільнився, але він не скасувався. Сьогодні майже годину тому повезли два Т-52 танки через місто у бік виїзду на Бердянськ, перекидання йде. Останніми днями з’явилися танки. Раніше їх не було певний час. Мабуть, це пов’язано з тим, що росіяни зазнають втрат і в техніці у тому числі тому накопичують, насичують Таврійський напрямок технікою, Іншої техніки ми не бачимо, бачимо велику кількість боєприпасів, живу силу, яку вони везуть, а от техніки на щастя останнім часом не так багато», – каже Андрющенко.

Також він зазначив, що останнім часом їх тилове забезпечення, а це стратегічні склади й оперативні склади, де вони ночують, перекидають, розвантажуються. якось там бавовна останнім часом дуже часто.

«Це створює їм логістичне пекло, бо постійно треба щось вигадувати якісь інші заходи безпеки. результат ми бачимо, що логістика ускладнюється. Постійно наводить галасу і спадає на око — це авіація та гвинтокрили», – додав радник міського голови Маріуполя.

 




Схожі новини: