У Мелітополі замість викрадених імпортних комбайнів фермерами "видають" російські

Переглядів: 446

27 липня 2023 07:14

У Мелітополі замість викрадених імпортних комбайнів фермерами видають російські фото
Ось такі монстри пропонують фермерам замість сучасних комбайнів

У Мелітополі окупаційна влада намагається відновити парк сільськогосподарьскої техніки за рахунок вітчизняного продукту. Круті John Deere замінили на комбайни, вироблені на Брянщині. 

Після захоплення Мелітополя росіянами окупанти вчинили грабунок підприємств різної галузі. Постраждали від нього і дилери, що торгували у місті продукцією американської компанії John Deere. Комбайни, трактори та сіялки тоді "угнали" прямо з демонстраційного майданчика. Згодом сліди техніки було знайдено аж у Чечні під Грозним. Тоді про це повідомляла Запорізька обласна військова адміністрація

Цього року росіяни намагаються виправити ситуацію, яку самі створили, і звітують про надання фермерам "нової вітчизняної техніки". Судячи з повідомлення йдеться лише про її оренду, бо в повідомленні про "благо" для аграріїв вказано, що комбайни, трактори та устаткування - власність "Державного зернового оператора". До речі, ця структура була створена на окупованій території, щоб красти зерно, що вирощується на українських землях. 
 




Схожі новини: