Аби голосували: у Мелітополі на виборах окупанти дозволили українські паспорти

Переглядів: 440

22 липня 2023 13:40

Аби голосували: у Мелітополі на виборах окупанти дозволили українські паспорти фото

8-10 вересня у Мелітополі, як і на інших окупованих територіях, планується проведення виборів. Задля хоч якоїсь явки загарбники дозволили використання українських паспортів. 

Цієї осені у Мелітополі вперше пройдуть вибори до законодавчих зборів та муніципальних утворень - виборчий процес відбудеться в рамках всеросійського голосування. Таким чином окупанти намагаються "інтегрувати нові регіони". Але судячи з послаблень, які вони роблять для Запорізького регіону та інших окупованих, з цим є певні проблеми.

По-перше, голосування триватиме три дні. Як і минулого разу, напевно, виборчі комісії ходитимуть по домівках разом з озброєними людьми і збирати голоси. 

По-друге, голосувати можна не тільки за місцем реєстрації. Наприклад, мелітопольцям пояснюють, що робити це можна на будь-якій виборчій дільниці на території росії.

І, по-третє, не тільки російський паспорт дає можливість голосувати, приймуть навіть паспорт громадянина України як у вигляді книжки, так і ID-карти. Тобто "битва" буде за кожну людину, яка добереться до ділянки. 

На фоні цього голова виборчкому регіону Галина Катющенко, яка довгі роки працювала на Євгена Балицького і виявилась такою ж зрадницею, як і її патрон, заявила: "Ми очікуємо високу явку на виборах - люди хочуть стабільності". 




Схожі новини: