Мешканці Мелітополя показали, що робити з російською пропагандою, - ФОТО

Переглядів: 765

19 липня 2023 11:36

Мешканці Мелітополя показали, що робити з російською пропагандою, - ФОТО фото
Газети з пропагандою варто хіба що палити

У Мелітополі місцеві мешканці намагаються боротися з російською пропагандою. Один з способів збирати друковану продукцію рашистів та палати її, хоча в господарстві можна знайти і інші варіанти використання газет. 

"Жителі Мелітополя палять газети та агітаційні матеріали рашистів. Окупанти створили величезну кількість пропагандистських матеріалів, намагаючись цим створити паралельну реальність, і цього сміття у активістів руху "Жовта стрічка" назбиралось на гарне вогнище, а сміття потрібно знищувати", - повідомляють активісти. 

До речі, навіть обкладинки газет, що викладені в якості доказу, можуть дати уявлення про те, яким сміттям наповнюють голови мелітопольців пропагандисти. Тут образи-погрози в бік НАТО, і використання наративів про боротьбу з нацистами і очікуване "звільнення територій". Щастя від приходу росіян, наприклад, довірили демонструвати родині Гапеєвих (фото 3) - Оксана і Михайло - журналісти, яким виявились близькі ідеали країни-агресора. 

А ще постійні відсилки до часів радянського союзу, наприклад, в контексті повернення моди на "туристичні подорожі", а також натяки на теракти на ЗАЕС. 

  

  

 




Схожі новини: