Окупанти скаржаться на «атаку роями дронів» - нова тактика ЗСУ лякає ворогів

Переглядів: 596

18 липня 2023 18:00

Окупанти скаржаться на «атаку роями дронів» - нова тактика ЗСУ лякає ворогів фото

Російські загарбники жаліються на те, що перебувають у постійному напруженні – цілодобово працюючі БПЛА змушують орків по шість годин перебувати в укриттях.

Керуючий підрозділу російських збройних сил, які окупували Запорізький напрямок, жаліється, мовляв – спокою нема, а є постійні атаки ЗСУ безпілотними летальними апаратами.

Журналіст спитав про кількість обстрілів, з якими зіткнулися окупанти рф за минулий тиждень, командир відповів, збився з рахунку. Але додав, що його вояки цілодобово чергують, щоб уберегтися від дронів.

Уночі вони стежать за обстановкою за допомогою "нічника", а вдень виглядають у бінокль. З озброєння у них - переносний зенітний ракетний комплекс "Игла".

"Потрібно сидіти й патрулювати все це. Тому, що ЗСУ така методика з'явилася - вони роєм дронів починають працювати. І ти сидиш годинами. Можеш години чотири, шість сидіти", - сказав очільник підрозділу ЗС РФ.

Спочатку на Запорізькому напрямку в небо злітає дрон-розвідник. Орієнтуючись на його інформацію, оператори БПЛА починають випускати одразу кілька безпілотників, які атакують рашистів і не дають їм відбитися ПЗРК.




Схожі новини: