Голоси окупації: Бердянськ - місто ніби померло і "розкладається"

Переглядів: 501

13 липня 2023 08:37

Голоси окупації: Бердянськ - місто ніби померло і розкладається  фото
Окупація не пішла на користь курортному місту

В окупованому Бердянську життя ніби зупинилось, говорять місцеві мешканці. На вулицях обмаль людей, буйним цвітом квітне пияцтво і мало що нагадує, який це був курорт.

"Сьогодні й на море (приблизно о 17.00), і назад проїхав центром. Боже! Капець! Ще гірше, ніж того року! Таке відчуття, що місто померло і "розкладається". Орки, одягнуті у цивільне, даги та кадировці, теж у цивільному, рідко якийсь молодняк... і дуже багато бомжів та алкашів, - наводять враження місцевого мешканця на одному з бердянських Тг-каналів. - Останній проліт, де кафе "Арка", сидять на ослонах обписані, прямо біля лави калюжа. Друга тусовка на Приморці – сидять на двох лавках. Одна з лавок вся у блювоті. Капець! І третє місце, найчисленніше та найпостійніше з моменту нашестя маріупольців ватників – район Жаби. Там наливайка є. І ось там для них, як медом намазано або, точніше, г...ном (це їм ближче та рідніше). Я в шоці!"

В коментарях інші дописувачі погоджуються, що місто змінилось до невпізнанності. "В тому році хоч колесо огляду працювало, а в цьому не працює нічого, на вулицях дуже мало людей", - зазначає ще один з бердянців. 

 




Схожі новини: